DuyguAsel23 Kızım 7 ay 1 günlük 7. Ayımızı doldurduk. Geceleri uyutmadan önce sadece emzirip mi yatırıyorsunuz yoksa başka bişeyler yediriyor musunuz bunu merak ettim :)
Aslan2103 DuyguAsel23 9da uyutuyom mesela saat 6 7 gibi bisiler yediriyom sonra uyuyana kadar vermiyorum biseyy
TalhAzra DuyguAsel23 bende 9da uykuya geçiriyorum ve öncesinde mesela buçuk 8 gibi son öğün yatarken de emerek uyuyor.
Aslan2103 DuyguAsel23 evet aksam yemegi gibi corba veriyorum mesela. Emerek uyuyo zaten baska turlu uyumaz benimkisi 😅
Elisa- Bende bi saat önceden akşam yemeği yediriyorum , sonra emerek uyuyor zaten, emmese de emzik olarak kullanıyor beni sağolsun😂
TalhAzra Ama son bir haftadır huy değiştiriyo. Uyuyup 15dk sonra tekrar uyanıyor 15 dk oyun sonra tekrar emmek ve uyumak istiyo. Gece en fazla 2 kez uyanırdı 5 kez olduğu oluyor. Gündüz uykusu en fazla yarım saat düzen mahvoldu
DuyguAsel23 Aynen öyle gece uyanmalar arttı gündüz uyku süresi kısaldı bende bu işten hiç bişey anlamadım haliyle benim düzen de mahvoldu 😔 benimkide emerek uyuyor daha çok yolumuz var çok🥲