Erkal Bebeğim kolik anneler bana yardımcı olun kolik anneleri bebeğinizi nasıl sakinleştiriyordunuz bir türlü susturamıyorum
Zinnetnur Erkal benim bebiş de kolik 2 aylık oldu bugün 20-55 gün arası hep ağladı çok zordu son 1 haftadır daha rahat belki geçici bir rahatlık ama her beslenme öncesi masajla gaz çıkarma sonra beslenme sonra uyku yapıyorum biraz rahatladı gibi bir de benim kız altını açınca bezini yani susuyor mırıldanıyor bile onu keşfettim . Çok damla kullandkm fayda etmesi şimdi sadece symbosys adında probiyotik damla sadece kullanıyorum belki o iyi gelmişte olabilir
Derya0655 Erkal 3 ay bitene kadar plates topunun üstünde oğlum kucağımda zıplayıp durdum anca öyle sakinleşiyordu. Zaman çabuk geçiyor ama 🙏☺️
lilamor Erkal ıslak mendil paketine vuruyordum. yada plastik bi saklama kutusunu doldurup onu sallıyordum. sesini bastırınca biraz susuyordu.
Zinnetnur Erkal o zaman 1 ay daha sabret canm zamanla azalıyor galiba bizim zirve 45-55 gün arası idi çok ağladı hiç susmadı sesi kısıldı . Bol masaj sıcak duş başka çaresi yok
Gunesnil_23 Zinnetnur şuan ben o durumdayım 55 günlük kızarana kadar ağlıyor onunla bende ağlıyorum kundak yapıyorum biraz susuyor sonra tekrar ağlıyor
Zinnetnur Gunesnil_23 çok iyi biliyorum eşim artık bebekle değil benle ilgileniyodu bebek bu ağlar diyo beni sakinleştiriyordu. Bir haftadır rahatız ama birden sanki daha iyi olmaya başladı ağlaması var ama azaldı geçen haftaya göre inşallah böyle devam eder 😞🙏🏻
Zinnetnur Erkal her masajda bizde de gaz çıkmıyor ama hemen pes etme ben 45 dakikaya yakın yapıyorum masaj yani ağlamadan durduğu her dakika diyebilirim. Masaj gerçekten etkili mümkün oldukça yapın
einci Bende çok geç fark ettim ama Buzuki Orhan ın kolik albümü var, onu aç bebeğin ağlama sesinden yüksek olacak şekilde, o baya rahatlatıyo, anne karnındaymış gibi hissettiriyo
Zinnetnur Erkal mustelanın bakım yağını elime sürüp iyice yedirdikten sonra karnına saat yönünde masaj yapıyorum başka bir kaç yöntem de var youtube da kolik karın masajı yazın orada gösteriyor o şekilde yapabilirisz