Milos Kızlar Instagram da her şey güllük güneşlik ama benim yüreğim parçalanıyor Twitter telegram bunlar da çocuk bebek resimlerini görüyorum yaralı,cansız beden.. anneleri nerde öldü mü öldüyse çocuklara kim bakacak kim şefkat gösterecek? Anne yaşıyorsa bebek ölü anne yüreği nasıl dayanacak nasıl sabredecek?rabbim güç versin onlara ben burada parçalanıyorum onları düşünemiyorum. İnsta da Twitter da nerede görürseniz lütfen ses verin belki duyan olur belki gören olur belki ses çokluğuyla durduran olur ama nolur sessiz kalmayın
Meriskus Milos ALLAHIN VARDIR Bİ BİLDİĞİ DİYİP SUSUYORUM CÜNKÜ VİCDANIMI BU ŞEKİLDE RAHATLATIYORUM İÇİM PSRÇALANIYOR AMA ELDEN DUA ETMEKTEN BAŞKA BİŞEY GELMİYOR
Biz3kisiyiz_ Milos soykırım bu! Ve vahşete tüm Dünya sessiz kalıyor ! Dünya gündemi bu zaten bizler paylaşımlarla bir yere varamayız maalesef..
tomvejerry Milos şuan evin yakınlarda son ses düğün oluyor,benim vicdanım sızlıyor o bebekler çocuklar anne babalar o haldeyken diğer tüm insanların hayatlarına devam etmeleri zoruma gidiyor 🥺
Milos Biz3kisiyiz_ dünya gündemi malesef yanlı hastane bombalanmasında bile Biden olacak başkan Hamas tarafından yapılmıştır diyor şaka gibi oysaki bir iki gün önce İsrail’in hastaneyi vuracağı söylemlerini duymuştuk görmüştük
Milos tomvejerry bugün çocuğumun birinci yaş günü kutlayamadım içim el vermedi keşke boş beleş sığınmacıları ülkemize alacağımıza şu anneleri ve bebekleri alsak
aura_meselesi_bu_sekerim Bise sorcam bizim ülkemize bu Suriyeliler girdiğinde de böyle savaş mı vardı yani bu kadar zor durumda kalmislarmiydi? Keşke Suriyeliler değilde Suan su Gazze’de ki bebekleri çocukları ülkemize alabilsek ☹️