sgokturk Kızlar aranızda mastit olan var mı bende ateş, halsizlik, baş ağrısı, eklem ağrısı hepsi var. Nasıl atlattınız süreci neler yaptınız acil yazar mısınız?
isimsiz111 sgokturk o taraftan ters emzirdim, soğuk su be buz koydum doktor asla sıcak ve ılık yapma dedi, masaj ve sağımla geçirdim çok şükür ama en önemlisi emzirmek ve soğuk koymak çok geçmiş olsun
-Sare32- sgokturk ben allahım mahvoldum sezeryanda bukadar olmamıştım gece bi anda başladı üşüme halsizlik çocuğu bile kucaklayamadıö ateş iltihaplıydı benim sarı sarı akıyordu tek biyerinden duşta su tutun uzun süre sonra sağım yapın emzirin ters emzirin masaj yapın ben iltihaplı olunc antibiyotik kullndım sürekli sağın o hassastır şimdi dokunamıyordum ben kırmızı olmuştu o kenarı lahana koydum kaç kere duşa girdim ve benim bebeğim iltihaplı olunca emmedi artık şimdi emmiyoe biberonla verdim ilk zaman iltihaplı olduğunu bilemedim çünkü doktor onu sağ dök diğerini emzir dedi
Ailayda11 sgokturk merhaba öncelikle geçmiş olsun ❤️🩹 Mastiti çok acı bir şekilde deneyimlenmiş biri olarak söylüyorum bol su için ve sağın. Sağım yapmadan önce tıkalı göğüsünüze 10 dakika kadar sıcak uygulaması yapın (sıcak duş olabilir yada sıcak su torbası) daha sonra yukarıdan aşağıya masaj yaparak sağım yapın. Sağım bitince soğuk uygulaması yapın, bunun için buzluğa ıslak bir bez atın donsun. Soğuk uygulaması yapmanız şart sıcaktan sonra yoksa kanallar açık kalır. Sağımı muhakkak gün içinde 2 3 kez yapın ve canınız acısada mutlaka o memeyi sık sık emzirin. 2 gün icinde düzelme olmazsa doktora gidin. Ben ameliyattan döndüm çünkü doktora gitmek çok önemli.
sgokturk Çok teşekkür ederim. Benim de iltihaplı bay sarı sarı geliyor umarım bir an önce geçer dayanılacak gibi değil.
Gryffindor sgokturk Ben de bu şekilde oldum hep iltihap aktı. Sadece antibiyotikle kurtulabildim. Tek şansım ilerlemeden doktora gitmek oldu. Siz de ihmal etmeyin.
busraalanya Geçmiş olsun aynı şeyleri yaşadım yakın zamanda ama iltihaplı değildi ateştim 3 gün düşmedi antibiyotik verdiler sıcak bez ıslatıp koyun 10 dk dursun emzirin ve sağın sonra rahatlamak için soğuk kompleks uygulayabilirsiniz. Antibiyotiksiz geçmesi zor. Geçmiş olsun yasak değilse bol bol emzirin