Sindirellaaaa Doğumdan sonra akıntım arttı, bir türlü düzelmedi bu durumu yaşayan çözüm bulan var mı aranızda?
Esraciim Sindirellaaaa kasinti felan mi canım. Benimde doğumdan sonra arttı kaç kere ilaç kullandım sonra doğum yaptığım doktordan farklı birine gittim. O da bana antibiyotik kullanımı vücut direnci düşüşü bağışıklık zayıflaması bunu arttiriyormus. Kadına hak verdim çünkü ilk zamanlar sezeryanim iyileşsin diye antibiyotik içtim uyku zaten hak getire yemek vakit buldukça anca yedim.
DelalZeynep Sindirellaaaa canım ben 17 gün oldu doğum yapalı kanamam 10 gün sürdü sürmedi. Akıntım çok var benimde normal demi ya
Sindirellaaaa [silindi] sarımtrak bir renk, günlük ped kullanıyorum günde bir tane yetmiyor hemen kirleniyor ve kokuyor maalesef 😕
Sindirellaaaa Esraciim kaşıntı yok canım, ben de doktora gittim önce enfeksiyon dedi ilaç kullandım biraz azaldı ancak tamamen bitmedi bi türlü 🙁
Sindirellaaaa DelalZeynep kuzum benim 3 ay oldu hâlâ devam ediyor, seninki çok normal ama aşırı koku kaşıntı vs olursa doktora görün enfeksiyon olabilir, bide pansuman için baticon veriyolar eğer verdiyse onu düzenli olarak kullanmanı tavsiye ederim 💐
DelalZeynep Sindirellaaaa çok tşk ederim canım doktor bana vermedi ama ben kendim aldım onu kullanıyorum.