Yusuf_34 Kızlar oğlum iki aylik öksürüyo acaba ıhlamur versem bir sakıncası varmı bir yerde okumustum üç çay kaşığı verilince öksürüğe iyi geliyormuş bilgisi olan varmı acaba???
Aslaninannesi Yusuf_34 ben de 20 günlükken falan verdim canım şu an 2 aylık hala veriyorum Bi zararını görmedim rahatlattı aksine
Zeynepadem Yusuf_34 durumuna bağlı eğer kötüyse 2-3 defa 3-4 kaşık veriyorum iyiyse günde bir kere işte 😃
Yusuf_34 Aslaninannesi şimdi bende yapıp vericem peki miktarı ne kadar olsun üç çay kaşık diye duydum
Deletedmom388 Yusuf_34 Kızım 3aylık geçen gün çok öksürüyordu,birkaç akşam ıhlamur verdim biberonla.Sınır koymadım 3-5kaşık diye zaten biraz biraz içti ama iyi geldi.Doktorumuzun tavsiyesi üzerine içirdim🙏🏻 ama içine ekstra bir şey katmayın
Yusuf_34 Deletedmom388 çok teşekkürler canım icim rahatladı ve az önce üç çay kaşığı verdim gece uyumadan önce yine veririm ınsallahh iyi gelir
Deletedmom388 Yusuf_34 Aynen bir şeycik olmaz doktorum iyi gelir dedi ve gerçekten de iyi geldi ılık ılık içirdim🙏🏻geçmiş olsun inşallah hemen düzelir minnoş❤️
HKyhn Yusuf_34 ben hep verdim oğluma. Bence verin rahatlatıyo. O kadar aşı şurup giriyo vucüduna (güya)zarar olmuyorda üç kaşık doğal ıhlamurdan mı zarar olcak
Yusuf_34 HKyhn aynen bende o fikirdeyim geçen ay öksürüyo diye götürdüm bir aylık olmasına rağmen antibiyotik kullandık 5 gün bence doğal ıhlamurun ne zararı olabilir ki 😊
Deletedmom115 Yusuf_34 2 aylık bebeğe ıhlamur verilmez. Öksürüğü varsa doktora gidin anne sütü alıyorsa bol bol emzirin geçer.