smahsen Kızlar 2 aydır kullanıyorum. Tam olması gereken tarihte regli oldum ama 11 gündür regliyim bitmiyor normal mi?
AAsaff smahsen bende kullandım reglim bitmek bilmediği için ilacı bıraktim bıraktığım halde bitmiyor bana hiç iyi gelmedi
Begonvil__ smahsen bende 10 gün adetli 3 gün temiz kalıyorum çok sıkıldım artık bugün doktora gittim o da ilacı bırakıp başka yöntem denememi söyledi elimdeki bitince bırakmayı düşünüyorum
Minikomom smahsen bende doktoruma soracağım adet 1-2 kere oldum ama kist var bende hamileyken kullanmazsın doğumdan sonra emzirme olursa demişti
Minel-inannesi Cansubuglem ben kadin dogumcuma gittim senelik ruton kontrol diye, ultrasonla bakti rahim duvarin incelmis kaniycak bisi yokki nasil adet gorcen sen demisti. Emzirme bitince 1ay diane35, sonra yasmine gec diye oneride bulundu
Minel-inannesi smahsen henuz tekrar yasmin kullanmaya baslamadim ama hamile kalmadan once kullanirken duzenli adet oluyodum yasminle
hayalinci 2 haftadır bende kullanıyorum. Başladığımda adetim yeni bitmişti şimdi yine oldum demek ki ondanmış. Bu ilaç bitsin bidha kullanmam ben