543368 Bebeğim 5 aylık oldu doymuyor az kilo alıyor mama veriyorum emmiyor tek göğsümu emiyor sadece yavaş yavaş yoğurt muz versem sorun olur mu veren var mı 5. Ayda
Cansel_in 543368 muz için acele etme etme kabız yapabilir bizde öyle oldu bende yeni başladım sadece havuç verdim tadımlık 3 gün. 3 günden sonra patates ve havuç az da hakiki zeytinyağ tamam
Semaaa39 543368 muz vermeyin. 6. Ayda başlayanlar için bile kabızlık riski varken. Bebeğiniz daha 180 günü tamamlamamış olcağı için muz sıkıntı oluşturabilir. Doktorunuza danışın kilo ve ek gıda konusunda bence
tekbasimabakiyorum 543368 5. Ayda başlayabilirsiniz tadımlara ama kolay sindirilebilir şeyler olmalı. Muz aslaaa vermeyin şu an. Kabız olur. Yoğurt olabilir, elma olabilir, armut olabilir bu tarz şeyleri emziğe koyarak verebilirsiniz
mihrammmmmm 543368 havuç,yogurt falan deneyin muz için daha erken derim ama bunları verirken doyumluk veremiyorsunuz maalesef tadım seklinde başlanıyor bence doktorunuza danışın
bsblz mihrammmmmm merhaba doktor onerisi ile 5. Ayi doldurup yogurt ile 3 gun kurali ile basladik. Ancak kafam karisik. Bundan sonrasinda kabak havuc ve patates ile devam edecegim once teker teker sonra karistirarak . Ama sorum şu kabak havuc ve patatesi de verirken yogurda devam edebilir miyim ?
mihrammmmmm bsblz merhaba herhangi bir alerjik reaksiyon göstermediyse devam edebilirsiniz. Zaten en başta çok az verilmesinin bir sebebinde alerjik bir durum olup olmadığını gözlemleyebilmek