Aysun16 Hanimlar bebegim dün ve bugün kakasini siyah yapiyor kan ilaci vermedigim halde siyah olunca bi korktum kakasinin dis cevresi siyah ama icinde sarilikta var ekgida brokoli ve yabanmersini vermistim oyuzden olabilir mi
Aysun16 Kizlar bebegime 2 gündür yesil sebze meyve vermiyorum ama kakasi hala siyah renkte neden olabilir yardimci olurmusunuz
deletedmom719 Aysun16 bence hemen bir doktora götürün. Çünkü demir ilacı almıyorsa ek birşey de vermiyorsanız doktorun görmesi önemli
Aysun16 deletedmom719 6,5 aylik ekgida aliyor bundan olabilir mi birde kabiz kakasi az az yapiyor acaba 2 gün once verdigim brokoli ve yaban mersini yuzunden mi boyle
seldaselda28 Aysun16 yaban mersininden olabilir ama bebeginiz daha cok ufak yaban mersini icin.Brokoli de öyle gaz yapar yazik gunah vermeyin.içi sariysa yediklerinden olabilir 2 gün sadece mama Ya da anne sutu verin başka bir şey yedirmeyin yine siyah yaparsa o zaman sorun vardir.
Aysun16 seldaselda28 cook sagolun suan yurtdisindayim burda verdiriyorlar hatta bana portakal verin dediler korktum vermedim turkiyedeki doktorumada ulasamiyorum 2 gundur cevabiniz icin tesekkur ederim