LadyMarmelatte 3 gün önce çocuğum gece kusarak uyandı mide bulantısı, kusma ile. Sonra sarı ishal başladı bir şey yesin içsin hemen ishal oluyor. Dr gittik tahlilde amip virüsü pozitif çıkmış o kadar hijyene dikkat ederiz ama kirli çeşme suyu hiç aklımıza gelmedi banyo suyundan olabilir dedi dr ilaç verdi bu durumu yaşayan anneler var mı? Bebeğim prematüre doğdu iyice zayıflayacak rengi de sapsarı oldu elimden geldiğince sıvı ile besliyorum katı yiyemiyor zaten mama ve yoğurt püre şeklinde gidiyoruz çok halsiz😭😭😭
Umisko LadyMarmelatte nerede oturuyorsunuz acaba , kaynatılıp soğutulmuş suya mı geçsek banyo için . Çok geçmiş olsun bebişe . Gözümüz gibi bakıyoruz beklenmedik yerden bulaşıyor hastalıklar ne yazık ki
Elosunannesi34 LadyMarmelatte bizimki de sudan mikrop kapmsti dus alirken yutmuş. 2 gun ates 2 gun kusma .4 gun hastanede yattik canm .cok gecms olsun
tultanhanim LadyMarmelatte çok geçmiş olsun geçen sene kızım 2 aylıkken banyo susyundan enfeksiyon kapmıştı sürekli ishali vardı mecburen antibiyotik kullanmıştık biz 1 hafta sonra kaka tahlili temiz çıkmıştı suda salgın vardı doktorumuz öyle demişti emzik biberon kullanımı yoktu bizde o yüzden banyo suyunu kaynatıp ılıtıp kullandık ve probiyotik kullanmıştık amip değildi bizimki
beyzacmvrc Umisko Çeşme suyunu kaynatıp mı soğutmak lazım acaba yoksa içme suyu mu kaynatmak gerekli Korktum şimdi bende 😞 emziği falan çeşme de yikardm dikkat edeyim bundan sonra @LadyMarmelatte çok gecmis olsun 😞
Umisko Geçen haftalarda bir anne başlık açmıştı sanırım , inşallah görür . Ona da Çeşme suyundan bulaşmıştı emzik üzerinden yanlış hatırlamıyorsam.
Umisko beyzacmvrc Yenidoğanken hazır suyu kaynatıp soğutuyordum ama hala yapabilir miyim bilmiyorum , kucağımda yıkıyorum duşta
beyzacmvrc Umisko bir yandan da diyorum Allah’ım çeşme suyundan mikrop kapacak diye korkuyoruz biz birde gazzedeki yavrulari düşünüyorum utanıyorum kendimden 😢😢