cerenomeralp Bebeğim 38 günlük aşırı gaz problemi var nurse hurveys damla ve probiyotik kullaniyorum ama ise yaramiyor günde 1 damla zeytinyagi versem nasıl olur kararsız kalıyorum sürekli gaz sancısı çekiyor
Asil1602 cerenomeralp Asla vermeyin demişti doktor maalesef zaman tek ilacı 4 aylık olduktan sonra biraz daha düzelmişti herkes sabır diyordu sinir oluyordum ama baktım zaman geçince tek şey de sabırmış
jap cerenomeralp verilir canım iki kızıma da vermiştim. Piyasadaki d vitaminlerinin bazılarının içinde zeytinyağı bulunur. Gaza faydası olmaz ama kakasını rahat yapmasını sağlar
Minel-inannesi cerenomeralp d vitamini damlasiyla birlikte verirseniz onun emilimine yardimci olur. Doktorunuza danismaniz en iyisidir.
1pekmom_ cerenomeralp kaç gündür kullanıyorsunuz damlaları? Etki etme süreleri 10günü buluyor çünkü, gaz masajı yapabilirsiniz, bacaklarına bisiklet hareketleri yapabilirsiniz
anonim351 cerenomeralp valla ben hemen hemen hergün veriyorum bağırsakları yumuşasın diye çünkü kakamız 3-4 günde bire çıkmıştı . Ama saf direk vermiyorum sütle karıştırıyorum öyle içiriyorum nolur nolmaz . Gaza bişey yapmıyor ama kala yapınca gazda çıkıyor işte biraz rahatlıyor . Gaz için kimyon veriyorum . Birde zinco kullanıyorum aşırı memnunum içiyor yarım saate patır patır
anonim351 cerenomeralp 4 aylık ama 25 20 günlükten beri kimyon veriyorum . 1 buçuk aylıktan beri zeytinyağı veriyorum
Deletedmom_117 cerenomeralp kendin eğer bebeğin emmiyorsa kimyon çayı icebilirsin bide damlayı sabahları erkek saatlerde aynı zamanlarda vermeyi deneyin