Baloglumbenim61  Merhaba, Litetrax 3 Bebek arabası haziran ayında ebebekten alınmıştır ve hiç kullanılmamıştır içinde puseti ayak örtüsü ve yağmurluk mevcuttur hepsi de sıfır olup kullanılmamıştır. Kafamdaki satış fiyati 5.500 olup düşünenler yazabilir piyasanın altında fiyatı olup bebek arabası sürüşü de gayet konforlu ve rahattır ön tekerleği 360 derece dönüyor ayrıca sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz
Baloglumbenim61 Zeliha7 Farklı modelinin stoğu gelmiş bunu satıp ondan alıcam siz il olarak neredesiniz
Baloglumbenim61 Zeliha7 Arabaya koymadım çünkü dışarda hiç kullanmadım YouTube da joie litetrax 3 yazarsanız videosu var araba bagajında nasıl olduğuna dair . Bende katlayıp resmini atabilirim .
Zeliha7 Baloglumbenim61 soyledıgınız fıyat çok yüksek olduğu ıcın şuan alacak maddı durumum yok malesef
Baloglumbenim61 Zeliha7 anladım bebek arabasını hiç kullanmadığım için o fiyatı yazmıştım siz ne kadar düşünüyorsunuz kesin alacaksanız ve kafanızdaki fiyat neyse ona göre yardımcı olabilirim
Baloglumbenim61 Gerçekten almak istiyorsanız 4 bine düşerim oda maddi durum dediğiniz için ve kargo ücreti size ait olur net bişey söylerseniz ona göre karar verelim yoksa sahibinden zaten bu fiyata çok rahat satarım.