Tekbenimsucumguzelolmakdemi Kızlar oğlum 5. Aylık olmak üzere çevremdekiler arı mamaya başlayabilirsin özellikle arı mamanın gece olanından uyutmadan önce ver gece uyanmaz çok dediler. Aranızda kullanan varmı kullanmalı mıyım? En tercih ettiğiniz hangisi ?
minikayaklarr Tekbenimsucumguzelolmakdemi ben de dün markette gördüm ama sağlıklı mıdır sağlıksız mıdır Emin olamadım hatta birinin üzerinde sütlü yazıyordu bebeklere 1 yaşından önce süt önermiyorlar o yüzden kararsızım yani verilebilir mi verilemez mi ben de tam bilmiyorum
Tekbenimsucumguzelolmakdemi minikayaklarr inek sütü değildir herhalde ya bilmiyorum ki bende birinde Ballı irmikli yazıyor balda bir yaşından önce verilmiyor sağlıklısı sağlıksızmı arada kaldım bende ama fiyat olarak çok uygun diğer markalara göre
Mlk026 Tekbenimsucumguzelolmakdemi adı mama içeriği zararlı ve şeker var içinde diye biliyorum gereksiz bence ek gıda aşamasını geçtikten sonra gece muhallebi tarzı şeyleri kendin hazırlayıp verebilirsin.
aysmom1 Arı mama çok eski bir şey degil mi ya? Ben onları katkı maddeli ve gereksiz kalorili diye biliyorum. Artık doktorlar öyle şeyleri pek önermiyor. Hem gece ne kadar uyanıyor ki?
Tekbenimsucumguzelolmakdemi aysmom1 eskimi değilmi bilmiyorum ben yeni duydum. Oğlumun gece uykuya dalışı zor oluyor gece 12 ye kadar en az 6 kere uyanıyor. Çözüm olurmu diye sordum bende
tugbafatih Tekbenimsucumguzelolmakdemi arı mama içeriği temiz değil.hipp kullanın en temiz iceriklisi o ben kızıma hipp ve Milupa kullanıyorum en iyisi
Symblg tugbafatih bende hip kullanıyorum ama şuan mama arayışına girdim temiz içerikli arıyorum hipte Palm yağı var.. hangisini güvenipte vereceğiz
aysmom1 Tekbenimsucumguzelolmakdemi 5.aylik olmamış ayrıca yazdığınıza göre, ek gıda ve özellikle arı mama gibi bir şey için küçük değil mi sizce, dokunur bebege
tugbafatih Symblg ben yurtdisindan almıştım ama hipp in hepsinde yok diye biliyorum diğer mamalarda var zaten