deletedmom111 Kızlar 5 gün oldu kullanıyoruz herhangi bi değişiklik yok hala balgam var burnu tıkalı bu ilaç etkisini kaç günde gösterir kullananlar bi baksın😔
Thesra deletedmom111 Doktorunuza mesaj atarak veya arayarak bilgi verin bilgi almış olun en sağlıklısı böyle olur geçmiş olsun
Deletedmom113 deletedmom111 bizim hiç fayda etmedi 2 gün tek.verdim 2 defadır acil.dr yazıyor bizde iahal.yapiyuor
SukranUras deletedmom111 bize de 5 gün demişti 5 gün sınra bıraktık 3 4 gün devam rahatsızlık decam edince tekrar doktora gittik 10 gün kullan dedi öyle atlatmıştık. Boğazı kızarık kulkanman lazım kullanmazsan ciğerlere iner demişti 🤷♀️
deletedmom111 Thesra tabiki doktoruma danışıyorum fakat doktora ulaşamadım bugün ayrıca her ilacın etki süresi farklıdır kimi 48 saat kimi 72 belkide daha fazla ayrıca kullanan anneler varsa etki süresini bilirler zaten bende ona göre hareket etmiş olurum
deletedmom111 Mrveutkusner tamam canım benim çok saol 1 haftayı bulacak ozmn benim bebeğim 4,5 aylık 4 ml veriyorum sabah akşam yeni yeni etki etmeye başlar ozmn
Mrveutkusner deletedmom111 kiloya göre veriliyor zaten o 1hafta sürer belki fazla sürer ama etki eder
deletedmom111 Mrveutkusner aynen canım kiloya göre burnu boğazı çok tıkalı bende endişeleniyorum bir an önce etki etsin diye inşallah bi kaç güne işe yarar tşk ederim 🙏🏻
deletedmom111 Deletedmom113 zaten canım hemen etki etmez antibiyotikler kimi 3 gün kimi 5 gün kimi daha fazla ishal olayı bizdede oldu ilaçtan kaynaklı o da zaten biogai verdim ben geçirdi probiyotik kullanırsan geçiyor
Mrveutkusner deletedmom111 acaba boğazları dolu olabilir mi benim oğlumun da öyleydi ben İzmit’te oturuyorum burda medikalparka gitmiştim Bilge Çelikkol diye bir doktor bana karışım ilaç vermişti eczacı yapmıştı ilacı 3damla damlatıyordum burnuna balgamı kakasıyla olduuu gibi girmişti ondan sonra öksürüğü falan da kesildi
Deletedmom113 deletedmom111 yok cnm bizde devam ediyor 2 gün verdim 3 gün kestim hemen ishal başladı yan etkisi 1 defa dr değiştirdi hemen bu sefer ben vermedim
deletedmom111 Mrveutkusner boğazları ve burnu dolu canım zaten ben yarın doktora sorayim ozmn tekrardan üstüne bende grip oldum bide daha kötü olmasın yavrum
SukranUras deletedmom111 burnu tıkanmıyodu ama hep akıyodu serum kullanıyodum burnu için. Hapşuruk ve burun akıntısıyla başlamıştı sonrada öksürük eklendi. En başta bişey yok boğazda geniz akıntısından oluyo dedi doktor öksürük için. Sonraki gidişimizde hafif kızarık dendi. Bi sonrakinde 10 güne çıkardılar işte