hry410_ Oğluma damaklı damaksiz kauçuk emzik denedim tutmadı plihps avent markanın emzigini alıp denemek istiyorum bebeklerinde emzik sorunu yaşayıp bu emzikle çözen var mı aranızda
bananeabiya hry410_ benimki de almamıştı hatta aventi bile almamıştı aylarca ama 6. Ayında tuttu şimdi o markayla devam ediyoruz tavsiye ederim. Amazon’da fiyatı da çok uygun oradan bakabilirsiniz ebebekte falan pahalı biraz.
Tgcmrt35 hry410_ avent var damaklı var oğlum da kızım da emzik almadı kızım 2 aylık hergün deniyorum ama almıyor bulanıyor veya geveliyor emziği
zehraaslan Genellikle avent marka emziği tutmayan bebek yoktur çok nadirdir ama illa tutturmak istiyorsanız size tavsiyem avent markasında eğer tutmak istemesse biraz ısrarcı olmanız sürekli denemeniz cunki benim bebeğim diliyle itiyordu midesini bulandırır gibi yapıyordur ve çıkarıyordu onu alistirmak için açlığı geldiği zaman deneme yapabilirsiniz o ara emmek isteyip alışkanlık sağlamanın ilk adımı gerçekleşmiş olur , bu şekilde sürekli denemenizi tavsiye ederim ve emziği verirken emzige tık tık vurun birkaç kere tırnaklarınız ile
Sedossh zehraaslan merhaba kaçıncı ayında alıştı acaba bebeğiniz aynı hareketleri benim bebeğim de yapıyor
bananeabiya hry410_ hadi bakalım ins tutar ☺️ dışardayken ya da uykuya dalarken verirseniz tutma ihtimali artar benimki dışardayken tutmuştu
hry410_ Meriskus benimde oğlum tam tersi market yada eczane den aldım emziklerin hiç birini tutmadı ya ağzında gezdirdi ya dili ile iktirdi yada ogurur gibi yaptı tukurdu
ervahanim Meriskus bizimde avent hiç tutmuyor wee kauçuk aldım onuda giç tutmadı wee damaklı eski bakkal emziği modelini azda olsa zorlasam alıcak gib
Mrvklc97 hry410_ kaç aylık? Ben tek emzik aldım 2 ay kabuk etmedi 3. Ay kabuk ettirdim ( emzirir pozisyona getirip acıktığı zaman ilk önce emziği verdim sanki emiyor muş gibi hissetti ilk önce daha sonra meme verdim her emzireceğim de bunu yaptım anca böyle kabul etti benimki ilk başlarda ağladı istemedi ama asla farklı bir emzik alıp denemedim)
Mrvklc97 hry410_ aç olduğunda deneyin dediğim gibi bide çok uykusu olduğunda verin geceleri benimkinin ağırdı mesela o zamanlarda da deniyordum pes etmeyin ve çeşit çeşit almanıza gerek yok inanın ki.
edafmo hry410_ ben birçok marka ve çeşit denedim. Avent, soothie, nuk, wee, bebedor, bibs, frig. Damaklı damaksız kauçuk silikon. En son NUK KAUÇUK DAMAKLI TUTTU 4.ayın sonlarına doğru 😂
girlmomm hry410_ benimde denemediğim marka model uç kalmadı phılıps aventi biraz emiyor gibi inşallah alıştırırım 3.5 aylık oldu bekleyeyim burada
bananeabiya girlmomm philips avent canım. Yorumu tam düzgün yapamamışım farklı bi marka kullanıyormuşum gibi olmuş pardon 😅 avent olmasına rağmen başta almadı ama zaman geçince aldı onu demek istemiştim ☺️
girlmomm bananeabiya benimde avent arada çekiyor ama kaç aydır bir alıştıramadım ya çekiyor biraz atıyor sonra ağladığında falan verince almıyor🙄 3.5 aylık oldu alışır mı bundan sonra inşallah 🙏