SemaKa Kızlar bebeğim 2 aylık önceden geceleri kalktığında göğüslerim sert oluyordu simdi yumuşak oluyor sizce neden
Tgcmrt35 SemaKa benim de aynı 2 ay 10 günlüğüz geceleri sert oluyor gündüz yumuşacık ama şükürler olsun sütüm var bestlak damla kullanıyorum birde uyku çok önemli bence dinlenmek gerekiyor
benimoglumukurtarinesraa SemaKa meme olgunlaşması yaşıyorsunuz bebeğin ihtiyacına göre süt geliyor. Asla sütüm yetmiyor diye düşünmeyin süt bebek emdikçe yeter Allah’ın izniyle
Aysegulll44 SemaKa benim de aynı 3 ay 5 gün oldu bu gün dediğin gibi önceden göğüslerimin üstüne hiç yatamazdım şişten şimdi saatlerce emmese şişmiyor ama süt olduğundan da eminim doktorum da söyledi bebek emerken yutuyorsa süt var demekmiş
SemaKa neolmusyaani yani önceden taş gibi oluyordu geceleri emdikçe yumusatiyordu şimdi yumuşaktı şaşırdım bende
esmanur433 SemaKa benimde öyleydi yavaş yavaş yumuşuyor sertleşmiyor sanırım terbiye oluyormuş öyle diyorlar
neolmusyaani SemaKa bende çok korkardm ay yumuşak süt mü az diye ama değilmiş alışıyor memeler.. gerçekten mucize bir sistem var vücudumuzda
Tgcmrt35 Zahideee0742 evet oğlum da kullandım şimdi de kullanıyorum birde vücut ile ilgili sanırım sütüm iyi şükür
Sevval1507 SemaKa sütünüz kendini terbiye etmiş demisti doktorum😂yani bebeğinin ihtiyacı kadar üretiliyor mümkün olduğunca iki saatte bir emzirmeye devam
Zahideee0742 Tgcmrt35 MasAllah bende kullanmayı düşünüyorum da Solgar mi daha iyi bestlak mı emin olamadim ondan sordum