mlsfcr Kızlar bebeğnizin doyduğunu anlayıp nasıl emzik veriyorsunuz acaba bir haftalık benimki bi kaç gündür memede uyumak istiyor ama çok yoruyor bu beni sadece uykuya geçişte vermek istiyorum yardımcı olur musunuz
annemioldumbensimdi_ mlsfcr bir haftalık bebekte bu kadar çabuk yorulduysanız 4. Ayına geldikten sonrasını düşünemiyorum Allah kolaylık versin ilk bir ay anne kokusu ister bebek sürekli memede durmak ister doysa da doymasa da
evacesur mlsfcr merhaba ben o hatayı yapıp emzik verdim meme reddi yaptı 2 gündür düzgün emen cocuk sadece memenın ucunu almak istiyor kavrayamayıp aglamaya baslıyor emmeyı düzgün öğrenene kadar vermeyin ben yaptım siz yapmayın☹️
2boymommy mlsfcr benimkide ayniydi hatta gögüs uclarim yara olmustu hep. Emzirme danismanim her 2 saate bir 20dk emzir iki gögüsünüde ver en fazla 25 dakika emzir sonra biraktir seni emzik gibi kullanmaya alismasin ve emme refleksi cok kuvvetli oldugundan bize emzik tavsiye etmisti
Aslihn0707 mlsfcr bence çok erken 2 yada 3 aydan sonra verin derimmm yine de siz bilirsiniz birde 40i çıkıncaya kadar bebek sürekli meme ister o yatınca sizde uyuyunnn
mlsfcr annemioldumbensimdi_ sezeryan olduğum için ağrılarım var o yüzden beni yoruyor yoksa bende durumun farkındayım
annemioldumbensimdi_ mlsfcr geçmiş olsun ama inanın ona yapacak bir şey yok sürekli emzirmeniz gerekiyor ve bebekte zaten kokunuzu aradığı için memede durmak ister o daha minicik biraz daha büyük olsa başka şeyler denerdiniz belki ama şuan için zor
B1elf 2 ay emzik vermeseniz daha iyi meme reddine yol açabilir. Bol bol öpüşün koklasin emsin dursun sizin agrilariniz da 2 3 güne geçecek zaten