Edd2520 merhaba oncelikle gecmis olsun benimde bebegim yeni dogdugunda olmustu 1 cay bardagina bir cay kasigi karbonat döküp gazli bezle yada temiz tulbent ile agzinin icini dilinin üstünü silmistij gecmisti ama suan oglum 4 aylik oldu ve 3 gundur hastanedeyiz pamukcuj gene olmus mama yiyemez oldu beslenemedigi icin hastaneye yatis verdiler bir tane sprey var mutlaka onu alin cand pak diye sprey bitkisel yenidoganlarda kullaniyor agzia pamukcuj olan yere 3 fis sikiyorsunuz gunde 3 kere doktorun tavsiyesi ile aldim hemen etki etti 2 gune azaltti bizim fazlaydi şükür yeni beslenmeye basladi sizde ileride ayni sorunu yasamazsiniz icin bence simdiden spreyi alin bende evde bulundurucam 2 yasjna kadar oluyormus çünkü pamukcuj ozel ilac trendyolda bile satiliyor sprey icerigi bitkisel birde emzik emziriyorsaniz gogus ucunuzu karbonatli su ile temizlemeniz gerekiyor benimkinin tum emzik otuncak biberon hepsini karbonatli su ile temizleyin dedi doktor pamukcuj bir mantar cesidiymis ancak karbonat yok ediyormus uzun oldu ama acisini 3 gundur hastenede yatarak cektim sizde uzulmeyin diye belirtmek istedim gecmis olsun mutlaka alin spreyi 2 gun once 190 tlye aldik ezcaneden