Glsh54 -elizsmom bende gordum birinden sac cikmismis falan bende verecektim siparis vazgectim, ebebekten aldim ben irmigi pirinc unu tarhana bebek ekmegi guzel severekte yiyoruz
alpsmother_ -elizsmom kendi sayfası için bir şey diyemem Trendyol hepsiburada olsaydı evet iptal edebilirdiniz ama genel olarak memnunlar bende ilk ek gıda döneminde 4 lü setini almıştım ve memnun kalmıştım şimdi şikayetvar a girersen en iyi en güvenilir ürün için de bir sürü şikayet çıkar karşına canım o yüzden aklını bulandırma geldiğinde kontrol edersin zaten
-elizsmom laviniia organikgurmem şikayet yaz çıkıyor canım bende pişman oldum yani bilseydim almadan önce bakardım Saç böcek kurt bu tarz şeyler
laviniia -elizsmom bakayım bi inşaAllah, daha yeni sipariş etmiştim gelen ürünleri de dikkatle kontrol edeyim. Ama trendyoldan da bakmıştım çok güzel yorumlar vardı hatta burada da çoğu anne orayı öneriyor
-elizsmom laviniia bende ona göre vermiştim zaten güvenip :, ama sonradan o tarz şeyleri görünce içim almadı iptal etmek istiyorum inşallah ederim
-elizsmom Glsh54 bende her yerden alamıyorum ki bebeğimin alerjisi var buna dikkat ederekten aldım ama öyle şikayet oluncada almasaydım dedim , alerjik üürünleri de satılıyor mu acaba
-elizsmom alpsmother_ işte nerden alındığını da bilmiyorum hangi sitenin şikayetleri onu da bilmiyorum umarım iptal ederler , yinede o düşünceyle veremem yani bir kere gördüm ya içim bir tuhaf oldu böcek felan
Glsh54 -elizsmom hic bilmiyorum ki yaa, makarnaluften die marka var mojja var bende bakiyorum, e bebekten aldim simdilik bende iste ama alerjik bebekler icin e bebekte var mi bilmiorumki dikkat etmedim yaa
EmineYilmaz -elizsmom çok güzel . Muhallebili bitirdik 3 şişesini Kızım bayılıyor Aktariye olarakta çam kozalağı şurubu udi hindi vs almıştım