Meovvmeovv Alpimanyas öğlen uykusu kucağımda oluyo mama içerken uyuyakalıyor ama gece uykusu zorluyor biraz bizi mama içerken mayışıyo ama uyumuyor mecburen ayağımda sallıyorum 18 aylık 😊
anonim99 Alpimanyas bu saatte bile ayakta sallıyorum sallana sallana uyuyo paşa 🙄 2.5 aylık nasıl normale alıştıra bilirim bilmiyoriuum
Aslihn0707 Alpimanyas 3.5 aylık nasıl isterse meme de kucakta sallayarak bazen ayağa kalkıp evin içinde gezip sallıyorum 😀😀😀
Fattiko Alpimanyas uyku arkadaşı ve emziğini verip ya beşiğine koyup 2 dk sallıyorum ya da emzik kucak sonra beşiğine koyuyorum. Yanına uzanıp yüzüne dokununca çok yorgunda öyle uyuyor. Yada poposuna pış pış yapıyorum kucakta hiç sallamadan
Efomm Polannem benimkide öyleydi sonra emziği kendiliğinden bıraktı ve şuan beni pelüş oyuncak gbi kullanıyor. Yanından ayrılsam uyanıyor memesiz uyumuyor
fik Polannem maşallah canım nasıl başardın sırrın ne ayaklarım perişan oldu sallamaktan 😂 help please 🥺
Nihalleyla anonim99 normale alışır korkmayın beş ay civarı önemli. Arasıra yanına uzanıp eline bir örtü veya uyku arkadaşı vermeyi denersiniz. Benim kızım da 5 aya kadar çingene beşiğinde ve ayakta sallandı şimdi yavaş yavaş normale bindi ve kendi emzikle uyuyor.
nrslkvnc anonim99 2,5 aylık alışkanlık yaratmaz. Bence bir an önce değiştirin yöntemi. Emzik verip kucağınızda hafif sallayarak ninni ile uyutmayı deneyin. Sizin kokunuzu aldığında direkt mayışıyorlar.
Elisa2103 Emerek uyuyor 7 aylık emmeyi bıraktığında kısa süre sonra uyanıyor emzik emmeyi reddediyor vallahi yıldım artık her gece aynı muhabbeti yaşıyoruz kafayı yemek üzereyim
Ozgery_ Elisa2103 aynı durum bende de var 7 aylık insan bi zaman sonra zorlanıyor gerçekten düzene girer diye bekliyoruz ama daha kötü oluyo
BskSrc Elisa2103 ben de ayni durumdayım, 8 aylık, meme harici uyumuyor. Böyle bir huyu yoktu 7inci ayda ne olduysa oldu, meme harici uyumaz oldu. Şimdi su verip geçiştirmeye çalışıyorum ama asla yemiyor 🤦🏻♀️ geceler zehirrrrr
Sari18 Pilates topu üstünde kundak yapıp kucamda zıplıyarak 2 dk uyuyor bu yöntem anne karnındaki sıvı hareketi ile aynı olduğu icin huysuzlandığında yada gazı olduğundada cok işe yarıyor . 4 bucuk aylık bebegim
Abc-happy_mom Sari18 ya sen bensin. Ben de merak ediyodum benden başka bunu yapan var mı diye😂 gece çok komiğime gidiyo uyutma şeklim😂 kaç kiloya kadar yapabiliriz acaba uyuma süresi uzayınca benim kollar bitiyor da
birkucukdunyabu Sari18 ben de aynı şekilde uyutuyorum ama 2 dakka değil maalesef 20 dakika en az bir türlü dalmiyor uykuya 56 günlük
emreozdemir Melek-Naz1 emziğini uyku dışında vermiyor musunuz nasıl anlıyor uyuyacağını? Bir de uyku arkadaşını ne zamandan beri tanıyor?
Melek-Naz1 emreozdemir yok almıyor zaten. Sadece uykusu geldiğini anlayınca ben veriyorum bide arkadaşını veriyorum hemen sarılıyor uyuyor. 2 buçuk aylıkken tanıdı
guldane14a Önceden memede uyuyordu)) şuan 22 aylık ilk önce kitap okuyoruz sonra sırtını kaşıyarak uyutuyorum
Mervkrmc 5 aylık karnı tok ve altı temiz olduğu sürece kendi kendine uyuyor eğer huysuzsa yan çevirip pış pış demen yeterli oluyor