Elif_98 6 aylık Aşırı salya Herşeyi ağza alıp sert şekilde kaşıma Saç ve kulak çekmesi Çenede salyadan kaynaklı tahriş Geceleri 1 haftadır çok sık ağlayarak uyaniyo Bugün Ateşide vardı 37/37.5 arası sadece kafasinda İlk bebeğim çok anlamıyorum diş patlicak gibi geldi bana sanki oklarin ucuna dikkatli bakın lütfen ❤️
Elifzeyno Elif_98 hayır canım diş değil salya aksa da dış çıkmadan önce akıyor diş çıktığı zaman salya akması pek olmaz dişler damaktan belli oluyor ama dış çıkarken önce çıkan yerde çizgi olur kırmızı sonra yarılır ve beyaz ucu gözüküyor bu görüntü genel bir görüntü
Prensesim-0109 Elifzeyno diş patladıktan sonra tam anlamıyla ne zaman çıkıyor yani uzayıp normal diş gibi bi hale geliyor
Elif_98 Elifzeyno peki bu diş etinde ki kırmızılık neyin nesi yeni gördüm ben bunu diş çıkarken olur mu bu tür şeyler
Elifzeyno Prensesim-0109 patlıyor beyaz ucu gözüküyor yavaş yavas ortaya çıkıyor 2 hafta falan anca iyice gözükmeye başlıyor çizgi varsa kırmızı çatlama gibi elinizle bakın ucu değer elinize zaten
Elif_98 İlk olunca insan pek anlamiyo tecrübeli birilerini ariyorum bazen ama canı yaniyo belli keşke kızımin yerine ben acısını cekebilsem
Ayl123 Elif_98 aynı düşüncedeyim kaç haftadır gece uykusu yok gündüz uykusu yok hem çocuk hem de biz perişan olduk dilinden anlamamak çok kötü kendimi yetersiz hissediyorum biran önce rahatlarlar umarım
Belks5 Ya diş belirtilerinde en önemlileri ne acaba , belirti olarak , uyku nasıl oluyo mesela , nasıl anlaşılıyo dişle sorun olduğu