nurannnn Merhaba 4.ayı bitiricez ama nasıl bitiriyoruz bir de bana sorun. Sebepsiz ağlamalar, başka bir eve gidince susmadan ağlama krizleri yaşadık. Sizde böyle şeyler oldu mu neler yaptınız paylaşır mısınız
elisa2705 nurannnn aynı şekilde devam ediyor 5 aylık olucak 1 haftası var atak devam ediyor sürekli ağlamalar uyumak istememe emmek istememe hiç birsey yapmak istemiyor kucakta bile ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım bende günlerdir kafayı yemek üzereyim çok zor
ssunacicek elisa2705 4. Ay atagı 1 aymı sürüyo 😳😳😳 bide meme reddi var çook hemde asla almıyo iki hafatdır gündüz uyksuu 3 saati galan bulrsu smdi çok uyksuu geliyo bacagma koyar koymaz sallamadan uyuyo ama yarım saat sonra diik gibi bi anda kalkıyo. Gece uykusuna 8 9 gibi geçiyo nromalde ama 11 e kadr sürekli uyanıyo bida bidaha uyutyorum en son 11 de uyyo bunalr atak belirtisimi
Emiripek Aynı sıkıntı bizde de var 4 ay 22 gunluguz iki haftadır uykusuz geceler gündüz sürekli ağlama uykuya direnme
elisa2705 ssunacicek bence atak sizinki de valla 1 aydır böle bebekten bebeğe değişir tabi bilemiyorum