Karyaemir oznur1711 bunu bende çok merak ediyorum ve niyetimde War ama korkuyorum zor olursa diye😬kızım 27 aylık
oznur1711 Karyaemir benim kızım su an 18 aylık ben hiç düşünmüyordum ama şöyle de bişey var zaten kızım için fedakarlık gösteriyorum gezmeden uykudan herseyden kızımı tam büyütülen rahatlıycam bu sefer 2. Bebek için aynı şeyleri yasıycam bende bir tane daha olsun birden rahatlarım diye düşünüyorum ama kararsızım 😀😀
Karyaemir oznur1711 aynen canım bende öyle düşünüyorum benimki biraz daha büyükmüs😊 benim en büyük korkum hamilelik süreci kizimdA çok fazla bulantım oldu ilk üç ay yine olursa bu sefer kızım var onunla olgilenememekten korkuyorum ihmal etmekten o yüzden biraz daha beklicem gibi😊 ana sizin hamileliğiniz güzel geçtiyse hiç düşünmeyin yapın derim
hankardeslerr oznur1711 Evet canım özellikle senin içinde zor olcak tam rahatlığa alıştım derken hoop başa sarıp☺
Efy İki çocuğum arasında 3 yaş 4 ay var bence 2 yaş ideal eğer psikolojik olarak hazır hissediyorsanız ve yardımcı olabilecek birileri varsa düşünün derim. Bi yakınım söylemişti bana bir çocuk hiç çocuk iki çocuk çok çocuk diye öyleymiş gerçekten :)
BARTUMOM oznur1711 34 aylık ve 2 aylık oğlum var şuan hersey güzel gidiyor. İlerleyen zamanda belli olacak ideal mi değil mi 😁