Ddm-onr Bebeğim yaklaşık 3 gündür sürekli zor emiyor , istemiyor memeye yatırdığım an bağırmaya ağlamaya başlıyor. Sağıp verdim biberonu da istemedi ne yapmalıyım önerilerinize ihtiyacım var
Mrvklc97 Ddm-onr uyanır uyanmaz denediniz mi? Benimki de istemiyor artık sadece uyandığında verebiliyorum
ipeksim_3 Ddm-onr Ayımızı biz de aşırı meme reddiyle bitirdik. Şu an 7 aylığız. Ben çözümü şekilden şekilde girerek emzirmeye çalışmakta buldum sürekli teklif ettim her acıktığında, gündüzleri asla emmezdi geceleri uyku sersemi emerse sevinçten ağlardım o dereceydik. Ben kararlıydım ama mutlaka emmeye geri dönecekti bebeğim o kafayla gittim hep asla biberon vermedim kaşıkla yada kaşık tarzı biberonla besledim ve sürekli ama sürekli teklif ettim memeyi. Hatta üzerine eğilerek emzirmeyi denediğimde ilk o zaman tutmuştu. Sürekli Farklı pozisyonlarda ve tarz da emzirmeyi deneyin dikkatini dağıttığınız an dayayın göğsünüzü ağzına mutlaka tutacaktır. Sakın pes etmeyin bu geçici bir süreç siz kararlı olun yeter ki. Allah bol bol sabırlar versin 🙏🥲
Buglem_ Ddm-onr bizimde 4.aya girdiğimizde meme reddi olmuştu aynı siz gibi ne meme aldı nede sagip biberonla verdiğimi aldı genelde uyku sersemi emzirdim hep çok şükür ki uzun sürmedi 1 2 hafta da geçti pes etmeyin farklı pozisyonlarda uykuluyken falan teklif edin ama çok ağladığında da zorlamayın derim
tuanamoms_07 Ddm-onr biz 5 aylığız hala ara ara red ediyor hatta bir pazar günü hiç unutmam 8 saat emmedi. Sürekli teklif edin uyku aralarında ayakta emzirmeyi deneyin yatarak emzirmeyi deneyin eğer red ederse çok ısrarcı olmayın. Şuan uyku konusunda çok sıkıntı yaşıyorum ben ama çok üstüne gitmeden inat ettirmeden eski düzene sokmaya çalışıyorum bunlar folik asit bebesi her şeyleri zor ama sonu güzel olacak inşallah diye umut ediyorum 😂
ssunacicek Ddm-onr benmde aynı zorladı zorladı smdi hiç almıyo sürekli etragına bakıyo bana dogru dönmek istemiyo sıkılyo gece uyksuunda emiyo bide gündüz sagıyorum 160 170 cc de öyle içiyo gerisi mama
Htcypc Ddm-onr reddi değilde ağzına memeyi aliyor 2 saniye emip birakiyor ama bunu sürekli yapmak istiyor. Gece uykusunda da uyurken ağlıyor ağzı açık meme arıyor ama dedigim gibi saniyelik emiyor. Birde meme ucu isirmasi başladı sütün iyi gelmesine ragmen ısırıyor
Sun10 Htcypc emzik alıyorsa ver uyut direk bi ara ben de çözemedim hem uyanıyordu hem emmiyordu artık zorlamıyorum geri uyutuyorum
Femme1 Ddm-onr merhaba oğlum bugün 4 aylik oldu ve son 1 haftadır beslenmesi aşırı dustu normalde 2 bazen 2 buçuk saat de 120 ml içerdi şimdi 60 bazen 90 çok madir 120 iciyor. Sürekli biberon ağzında diliyle itiyor. 3 4 saat de zar zor emiyor. Meme emmiyor. Sagarak veriyorum. Bunu nasıl asicaz. 4. Ay atağı mi ? Anlayamıyorum. Aşırı stres oluyorum. Dışarı yada başka bi eve gittiğimizde hiç beslenmiyor