[silindi] Kizlar dogum yapali 3 ay oldu son 1 aya yakin akintim fazlalasti ve gunde 2 kez caamsie degstrtm esimin koyunde lavobaya girdim pek hijjenik değildi ondannsomra oldu ve kokulu bi akıntı Doktora gidicem.en kisa zamanda ama başına gelen varmi
OzlemAlisa [silindi] enfeksiyon olabilir, bende geçirdim cunku. Dr bi fitil vermişti hemen geçmişti ama, sirkeli su cok rahatlatmisti beni ayni zamanda yanma da vardi bende gerci sende varmi bilmiyorum
Hamzanin_annesi41 [silindi] aynn cnm bnmde 3 ay oldu bi haftadr aşiri akntm var renksz kokusuz su gbi islaniyor surekli camasrim
wafflee_42 [silindi] Başkasının evinde girdiğimde oluyor bende. Enfeksiyon olabilir. Sırf bu yüzden girmem kimsenin evinde
[silindi] OzlemAlisa doktora gidemiyorum.uzak kizima bakacak kimse yok😩senin akintidan koku yada beyaz peyrimsi gibimiydi canim
Btalham [silindi] enfeksiyon olabilir anlattığınız durum ona beziyor bi şekilde doktora gitmeyi deneyim mutlaka
Hmzamom [silindi] bende aynı eşimin köyünde girdim lavobaya bi iki saat geçmeden idrar yaparken ağrı kanama oldu doktora gittim hemen enfeksiyon dedi fitil verdi akinti da olmustu gecti allahtan ama tekrarlio yine