gunesmoms Bebeğim 43 günlük hala cilt rengi sarı 😞 en son ciltten ölçtüler sarılığını 9-10 civarı geldi. Doktor düşüyor önemli değil demek ki dedi ama korkuyorum. Hala geçmedi.. sizin bebeklerde de öyle olan var mı acaba?
Ebus2045 gunesmoms benim ilk oğlumda 2 ay civarı vücudu sariydi ama değer düşüktü doktor anne sütü sarılığı zararsız demişti. Şimdide 21 günlük oğlum var onunda teni sarı saniyorum bundada aynı şey olacak çünkü doktor bundada hafif dedi
bsa23 gunesmoms evet bende yaşadım kızım bildiğiniz sapsarıydı ama bütün vücudu bizim sarılığımız çok inatçıydı ama geçiyor zamanla gönlünüz rahat olsun değerler normale döndüyse sorun yoktur
garfield_ gunesmoms bende yaşadım canım 3 aya girdiğinde geçti ilk başlarda yükseliyodu 4 gün ışık aldı hastanede yattık yani zor bi süreçti hasar kalmıyo dedi dr ama şüphede kaldım çok uzadı çünkü değerler düşmeye başlayınca rengide açıldı
MerveKantekin23 gunesmoms bizde de oldu sarılık çok korktum ama korkulacak bişey inan ki yok bol bol emzir bebeğim rengi 3 aya kadar öyle gidebilir ama sonra açılıyor tecrübe ve bol göz yaşı dökmüş olarak söylüyorum bunları 🙏
MeetJoeBlack gunesmoms evet bizim de öyle oldu. En son 21 günlükken bakıldı 11.9 çıktı değeri. Uzamış sarılık tahlilleri yapılıyor, onda sıkıntı çıkmadı çok şükür . Anne sürü sarılığı denildi.rengin açılması 4 ayı buldu tabi.