Aselin_Annesiii Arkadaşlar merhaba hamilelikten önce psikiyatri ilacı kullanıyordum. Hamile kalınca haliyle bırakmak zorunda kaldım. Bebeğim 5 aylık oldu. Tedaviye tekrar başlanabilir mı aranızda kullanan var mı psikiyatri ilacı
Adenimin Aselin_Annesiii ne ilacı acaba hani sosyal hayatınıza devam edebilmeniz için önemli bir ilaçmı
Woman35 Aselin_Annesiii bana çocuk doktoru psikiyatri ilacı kullanılırken emzirilmez demişti ben emzirmeyi bırakıp öyle başlamıştım ilaçla
Nurella86 Aselin_Annesiii hangi ilaç olduğuna bağlı emzirme döneminde bazı psikiyatri ilaçları kullanılabiliyor
aselumay Aselin_Annesiii bende psikiyatriye gitmeye o kadar ihtiyacım var ki veya bi destek almaya yoksa bende kafayı sıyırıcam yakında bana emziriyorum diye boşuna gitme ilaç içemezsin denildiği için gidemedim 😢
Aselin_Annesiii Adenimin yani artık onemli olduğunu fark ediyorum. Trikotillomani hastasıyım. İstemsiz saç kopariyorum. Saçlarım da dökülüyor doğumdan sonra iyice stres yapıyorum kısır döngüye girdim çıkmazda hissediyorum kendimi
Aselin_Annesiii Nurella86 prozak kullaniyordum ve o kadar memnundum ki anlatamam hayatımın en sakin zamanlarjni geçirmiştim
Aselin_Annesiii aselumay daha 5 aylığız ve sadece anne sütü 🥹 o istediği sürece emzirmeyi istiyorum en azından 1 buçuk yıl kadar çok uzun daha kafamda saç kalmaz benim
Nurella86 Aselin_Annesiii prozac kullanılmıyor emzirirken ama onun yerine emzirme döneminde kullanılan aynı etkiyi gösteren ilaçlar var doktorunuza danışıp alabilirsiniz
Aselin_Annesiii annediyebiri evet dürtü bozukluğu olarak geçiyor. Yaklaşık 10 yıldır benimle bu hastalık. Ama bunun hastalık olduğunu kendim buldum. Ailem fark etmedi bile daha çok dalga geçer gibi davrandılar ve ilerledi… Tam tedaviye başlayalım dedik araya iş güç girdi derken yarım kaldı. İlaç ve psikolog şeklinde ilerliyorduk güzel de gidiyordu 😔