Hanımlar kızım 7 aylık ve emziriyorum aynı zaman da ek gıda da alıyor. Gece uykularını uzatmak istiyorum internet üzerinden baktığımda 7 aylık bebeklerin 6-7 saat kesintisiz uyuduğu yazıyor kimi bebekler hiç uyanmıyormuş.. Kızım en fazla 3 yada 3 buçuk saat kesintisiz uyuyabiliyor emiyor ve uykuya çoğu zaman tekrar geri dalıyor biraz piş piş yaptıktan sonra tabi derdi olmazsa.. Bir de şey okumuştum gece uykusu için ilk yatırdığınız zaman beslenmek için tekrar uyandığında beslemeyin sakinleştirip tekrar yatırın aç olduğu için uyanmıyor akışkanlık olduğu için uyanıyor geceleri 1 kez beslemek yeterli olacaktır yazılmıştı. Benim gönlüm el vermiyor bir de uyku sersemi aman emsin de geri uyusun diye direk emziriyorum tabi emdikten sonra uykusu açılıyor biraz bir süre sakinleştirmek için uğraşıyorum.. Mesele benim uyanmam değil kesinlikle uyanırım ama bebeğimin kesintisiz kaliteli uyku çekmesini istiyorum biraz da olsa uyku süresi uzasın istiyorum. Bu konuda tecrübe sahibi anneler yazabilir mi yada fikri olan ?🥰🥲