ipekarya 4 aylık kızım 39 haftada doğdu 53 cm ile şuan 70 cm her gören doktor çok uzun diyor tabi ki öncelikle sağlıklı olsun yapılacak bir şey yok tabi ki, sizlerin nasıl ?
Sebusebu ipekarya maşallah canım. Evet uzun. Benim kızın da boyu hep önden giderdi. Suan 21 aylık 95 cm (gören 3-4 yasında sanıyor) Anne - baba uzunuz. Doktor boy daha cok genetik o aylarda ölçtüğünde eğer farklı bir sıkıntı olmaz ise 170 üzeri olacak demişti
4521 ipekarya Benim oğlumda 39 haftalık doğdu 53 cm ile şuan bizde 4 aylığız ve bizimde boyumuz 70 cm yani bencede genetik olarak ilerliyor çok şükür sağlığımız yerinde sizin bebişiniz kaç kilo benim oğlum 7200 anne sütü almıyor meme reddimiz var acaba zayıf mı diye çok düşünüyorum da
ipekarya Sebusebu maşallah bizde anne baba uzunuz. Ablası 4 yaşında 102 cm kardeşi 4 aylık ama nerdeyse boyunun yarısı :) büyük kızımda tam dersi yaşıtlarından küçük
ipekarya 4521 maşallah erkek çocukları kızlara göre uzun olur diye biliyorum bende , kızım anne sütü ile besleniyor 6,500 kg
ipekarya Usnac1995 evet persentilde erkek için 80 cm üst sınır diyor maşallah 4 aylık 70 olunca beni bi korkuttular ya ama normalmiş demek ki
Biz4kisiyizkardes ipekarya 2 ay 10 günlükken gitmiştim sağlık ocağına 63 cm demişlerdi tam 3 aylıkken gittim 62 cm dediler çocuk uzamamış, çekmiş 😃
aybikreis ipekarya 43 cm 2 kilo doğdu. 4,5 aylık 62 cm 7 kilo şu an. Doğum boyuna göre normal uzamış sizinki de
ipekarya 17072023baloglum ay bizimkininde küçükmüş 33 cm ile doğdu 4 ay 10 günlük 40 cm gördük sonunda şükür sizin nasıl