tomvejerry behcet benim oğlumda 3.ayda sağa sola dönmeye başladı şuan 5 buçuk aylık dönünce düzeltemiyor kendini yuvarlanma falan yok daha 🤷
Mamaaaaa behcet Kızım 9 ay 19 günlük hala dönmüyor, başı yüksekteyse dönebiliyor düz yatarken öyle duruyor dönemiyor
Melo29 Duygu1403 Benim de bebeğim 7 ay 23 günlük sadece soluna dönmeyi seviyor o yüzden sağa doğru bi yeltenip sonra tekrar solundan dönüyor bir iki kere yüzüstünden sırtüstüne döndü ama çok korktu bir daha hiç yeltenmedi emekleme sürünme hiç yok
Gokturk_ behcet 3,5 aylıktı yanlış hatırlamıyorsam sofra da oturuyordum yerde döşek üstünde birden bana doğru yuvarlandı döndü yani sağa doğru 🙈
Misssitare behcet istemli dönmeye(bir şeye uzanmak için) 8 aylıkken başladı. Ondan önce ara ara dönüyordu ama tesadüfi gibiydi. Bi dönüyordu sonra uzun süre olmuyordu.
Diverso behcet 3 buçuk aylıkken döndü ama her bebeğin gelişimi farklıdır kendinizi kötü hissetmeyin kimseyle de kıyaslamayın
motherisbackk behcet 3.5 da sağa sola döndü 5 ayda yüzüstüyken sırtüstüne sırtüstüyken yüzüstüne döndü
durununannitoskosu behcet 3 buçuk aylıkken sırttan yüzüstüne dönmeye başladı 5 aylıkken tam tur dönmeye ve sürünmeye başladı
Duygu1403 Melo29 doktora sordum ben normal dedi yapar o dedi. Desteksiz oturma nasıl sizin ? Bizde oturuyor yorulunca devriliyor 1-2 dk oturduğu oldu
Melo29 Duygu1403 bizim ki desteksiz oturuyor ama eli hiç durmuyor sürekli bir şeylere uzanmaya çalışıyor yan taraftaki uzaktaki şeylere uzanırken devriliyor