annekusuu Kızlar oğlum 7 ay 3 gün yürüteç aldık günde ne kadar kullanmam gerekiyor. Bazıları tavsiye etmiyor fakat dişlerimiz patladığı için çok huysuz belki biraz onu la oyalanır siz ne kadar süre kullandırıyorsunuz
bananeabiya annekusuu başlangıçta günde 10-15 dkyı geçmese daha iyi olur sonrasında belki en fazla yarım saat. Zaten bi yerden sonra sıkılıyorlar. Biz de hoppala aldık az bindiriyorum ki bi yerden sonra sıkılıyor
Gunesinannesii22 annekusuu daha bugün dra gittim nöroloji. Parmak ucund yürüyo diye gittim bişeyi yok dedi ve yürütece bindi mi dedi bende yok dedim iyi zararlı gerek yok yürütece binen çocuklarda daha sık oluyo dedi
Atillaveannesi annekusuu Biz almadık eşimin ablası vermişti belki kullanır diye parmak ucu yürümeye alıştı hemen bıraktık 9 aylık 2 hafta falan kullanmıştı şükür unuttu yürüme arkadaşı var şuan ayakları yere tam basıyor tercih meselesi ama yürüme arkadaşı daha iyi bence
annekusuu bananeabiya şu an zaten tam kullanamıyor sadece yerinde duruyor 5 dk yo geçirmemeye çalışıyorum hoppalayı nereye takıyorsunuz ev de
annekusuu Gunesinannesii22 şu an kaç aylık çocuğunuz itmeli olan dan alsam şimdi kullanamayacak ama 🥹
bananeabiya annekusuu takmalı değil canım bizdeki böyle bi çember var onun içine monte ediliyor. Fisher price hoppala yazınca çıkıyo Google’da. Bizimki sevdi baya bi de ayakta durmayı çok sevdiği için hoşuna gitti.
Gunesinannesii22 annekusuu 14 aylık ben 7 aylıkken ananesi aldı oyalanır dedi bindirmedim yeni oturmayı öğrendi beli ağrır dedim sonra 8 9 da denedim yok hiç oturmadı ağladı yani 1 saat bile binmemiştir o zamandan bu zamana😀😀