Ervaecri Merhaba postum resimden dolayı silindi bilmiyordum 10 günlük bebeğim bir kaç gündür her emmeden sonr kaka yapıyor altı açıkken de sarı su geldiğini görüyorum bir kaç damla ama arkasında pü türlü yapıyor bu durum normal mıdır.
zeynepkanat Bebeğim 14 günlük benimde geçen hafta doktor muayenesi esnasında aynı şekilde pütürlü kaka yaptı. Doktorum güzel beslendiğini sütümün yaradığını söyledi. Yani endişelenme annesi bebeğin güzel beslendiği için öyle kaka yapıyor🤭
Ervaecri zeynepkanat ya inşallah öyledir sarı şu geliyor altını acınca bir kaç damla kadar sonra böyle yapıyor.
Ervaecri tmaa kaç günlükken düzeldi acaba ishal mi diye düşünmeye başladım bende aarı şu gördüm altı açık olduğunda
zeynepkanat Ervaecri düzelmedi zaten düzelmelik bir durum da değil ki ilk ay böyle gider heralde sonrasında daha katı olacaktır bide anne sütü içiyorsa sadece bence daha uzun süre böyle kaka yapıcaklar
tmaa Ervaecri 10 cu gün geçti diye hatırlıyorum bu bir geçiş dönemi demişlerdi bana önce siyah yeşil oluyor daha sonra pütürlü bir kaç gün içinde sarı renge dönüşüyor merak etmeyin normal bir durum