kubra2608 Adetim 1 gün gecikti 😅Bebek istiyoruz.Ama arada adet sancısı gibi sancı geliyor.Böyle sancı geldiğine göre hamile değilim sanırım de mi.Böyle adet olacakmış gibi olup hamile olan oldu mu merak ettim 😅
iremkurumlu97 kubra2608 ben 3 gün bu şekilde sancılandım aynı adet sancısı gibiydi ve tıveletim gelir gelmez tuvelete gitmem lazım dı yoksa çok afedersiniz kaçırıyodum 4.gün test yaptım pozitif çıkdı
kubra2608 iremkurumlu97 ay inşallah benimki de pozitif olur.Ben hamilelikte böyle sancı olmaz diye düşünmüştüm ilkinde olmamıştı hiç 😅
kubra2608 Birdunyabircennetannesi evde kaset test var onda da çıkmaz diye biraz daha gecikmesini bekliyorum 😅
annedemir Birdunyabircennetannesi adetim 2 gun gecikti erken gebelik testi negatif silik cizgi dahi yok hamilelik olabilir mi acaba. suphelendigim gun de 17 gun once
annedemir kubra2608 ilk hamileligimde karnim o kadar agriyordu ki esime “yine adet olucam sanirim” diye uzulerek mesaj atmistim. adet gunu once oglen normal test yaptim aksam da dayanamayip beta baktirdim pozitifti
kubra2608 annedemir bende adet günümde yaptım da kaset test de negatif çıktı.Gecikirse öyle yapayım diye düşündüm 😅