1meftun Off kızlar gerçekten durum böyle eşim böyle diyor ne yapacağım düşün düşün bulamıyorum 😀 sizler neler yapıyorsunuz akşama 🧑🍳🍽️
1meftun Ailayda11 ohh bak menü belli kurtulmuşsun dertten eline sağlık canım Afiyet olsun dün yedik bizde aynı menüyü 😀
1meftun 1civcivannesi en güzeli anne yemeği 🤩keşke biride beni çağırsa bu dertten kurtulsam bugünlük ☺️
1meftun yildizmom-2023 çok güzel olurdu ya eşim patlıcan yemiyor ama ben severim neyse fark etmez dedi nasılsa olabilir 😀
Ailayda11 1meftun Henüz kurtuldum sayılmam 🤣 Bebemi uyutup mutfak yolunu tutacağım birazdan 🫶 Sizede afiyet olsun canım 🌸
1civcivannesi 1meftun eşim nöbete bu gece burda kalicam çocukla da ilgileniyo mis gibi rahatım bu gün 😂😂😂
Balkizlarim 1meftun fırında uskumru , mercimek çorbası , yeşillik , mor lahana salatası , karışık salata turşu bal kabağı tatlısı 🌸🤌
1meftun Balkizlarim ay çok iyi biz sadece hamsi tercih ediyoruz ama onada ablam beraber yeriz dedi yarın yiyecegiz nasipse ☺️ ellerinize sağlık afiyet olsun 🌹
1meftun Ailayda11 bende aynı şekil uyudu ama ben kalkamıyorum aklımda fikir olmayınca 😀 sağol canım ♥️