annedemir 2 gündür adet olmadim 2 kez erken gebelik testi yaptım silik cizgi dahi yok ancak tedirginim stresliyim. İliskiden de 17 gün gecti ihtimal yoktur değil mi🥺
MaKBiLe__KrAL_35 annedemir ilaç hap kullandın mı antibiyotik olsun mide ilacı olsun bi ara midem ağrıyordu Dr ilaç yazdı kullandım o ay adetim gelmedi gebe miyim diye korktum tüplerim de bağlı ama yine de korkuyor insan kadın olmak ne zor ya erkeklere ne var 🤦
annedemir MaKBiLe__KrAL_35 kesinlikle katılıyorum🥺🥺 maalesef emzirdiğim için hiçbir şey kullanamıyorum ağrım da 2 gündür çok ama gelmedi bir türlü
MaKBiLe__KrAL_35 annedemir bi arkadaşımın adeti 4 gün geçti gitti hastaneye kan testi yaptırdı sonuç negatif çıkmış ama Dr erken olabilir bi 4 gün sonra tekrar test yaptır demiş belki seninki de erkendir
annedemir MaKBiLe__KrAL_35 ilk hamileligimde adetim gecmeden beta 380di🫢 idrar testine de hemen yansimisti. simdi olsa en azindan silik cikardi diye dusunuyorum istemiyorum cunku oyle teselli buluyorum herhalde
Gulenyuz annedemir kaç gün gecikmede regl oldunuz 😔 benim 1 gün geçti fakat korkusu yetti bana inşallah bugün olurum. Bu son 2 hafta ağır grip geçirdim antibiyotik grip ilaçları ve 3 defa da serum taktılar ondan olur mu acaba ? Gebelik düşünmüyorum prezervatif ve geri çekilme yapıyoruz cevap verir misiniz
annedemir Gulenyuz Sizin ilaçlardan olabilir ben ilaç vs kullanmamistim o yuzden daha da gerildim, 2 gün gecikti, iyiki erken gebelik testi yapmisim diyorum normal teste göre daha dogru cikiyor