joyfulmom Oaoa pire değil de genelde bakliyatta falan oluyor arkadaşlar da yazmış susam böceği deniyormus
3yasakadarsifirekran Oaoa Ay bu ne şirret bu ne yılışık bir böcektir kii eski evimde vardı nerden geldiğini de bulamıyordum badana yapınca bitmişti
alpsmother_ Cocukgelisimcimomy susam böceği bu benim evimde de havalar çok sıcakladıgında çıkıyor sonra kayboluyor bazen evde bir bakliyattan çıkıyorlar onları kontrol edin
Oaoa alpsmother_ @hilal1606 Sereneren Hay Allah razı olsun kızlar🤗🌸 Bakliyatlarım yazın güvelenmişti.Buzdolabına koydum ,tekrar oldu demek ki.Yine kontrol edeyim
Sereneren Susam böceği canım bu bakliyatlardan veya evde kurutulmuş bi çiçeğin varsa ondan da üreyebilir
Oaoa 3yasakadarsifirekran joyfulmom delirmeceler Ya aslında bakliyatları da her şeyi döküp temizlemiştim Eylül başında.Nasıl bi çözüm bulucam ilacı vs var mı acaba
delirmeceler Oaoa ben buzdolabında saklıyorum uzun gidenleri evde neredeyse hiç yemek yapmadığım için ama bebeklere yaptıklarım çabuk tükeniyor onları erxak dolabında muhafaza ediyorum
Karacahanim Oaoa ayyy benim unumun içinde türemiş aynısından elemeye çalıştım ama elekten de geziyor. Çok huylandim çöpe gitti bütün unum😔😔
3yasakadarsifirekran Oaoa taşındık o yüzden tekrar çıktı mı bilemiyorum ama sanırım kuru çiçek veya kitaplardan geliyor olabilir bakliyatlarıma kadar girmişti baharatlarımda bile vardı uzun bir süre baharat kullanamadım resmen paranoya olmuştum o derece sarmıştı