Zehraaltintas Merhaba hanimlar 5 aylik bebek anneleri kac cc mama veya sut iciyorlar bizim 100 ile 120 arasi değişiyor ya sizleri
Duruminayuce Zehraaltintas 4+11 günlük bebegim 24 saatte toplam 600cc anca içiyor oda uykusunda uyanıkken asla içmek istemiyor
Pnarr_ Zehraaltintas 2 yada 3 saatte bir 120 cc veriyorum bazen 90 cc içiyor kendi ne kadar içmek isterse
Zehraaltintas Duruminayuce benim de 5 ay 5 günlük artik ek gıdaya basladim zorla iciriyom mama doktorum basla dedi
Duruminayuce Zehraaltintas bende meyve lirası felan tattirmayi denedim ama direkmen kusuyor bebegim ne yapacağımı şaşırdım kilo boy nasıl bebeğinizin
Zehraaltintas Duruminayuce kilo 6.200 boy 65cm benimde başta herşeyden midesini bulandiriyordu yavas alisiyor gibi
yesim2 650-700 ml alabilir ama bebekten bebeğe değişir 500 ml altına kesinlikle inmemelisin o zman yetersiz besleniyor büyümüyor çünkü acıktıkça doyana kadar veriyorum ben
Anita Valla hiç sütümü sagdamadim bilmiyorum ama 2 saate bir emziriyorum hala gündüzleri 5 dk emmiyor geceleri 7 saate yakın beslenmeden uyuyor geçen ay 700 gr almıştı 5. Ayında bakalım 6. Ayında ne kadar alacak
Anita Zehraaltintas ben 8 de yatiriyorum 10 da 12 de uyurken emziriyorum ayakta olursam 1-2 gibi gece emzirip uyuyorum 7-8 gibi kalkıyor bidaha emmek icin
Melek_asli32 Zehraaltintas hepsini bir anda yemiyor bu arada.mesela uyandı 80 cc sagdigim süt içti.biraz bekliyor 1saat sonra mizildaniyor.60 ya da 75 mama yapıyorum.iciyor az durup uyuyor.uyku zamaninida sayarsak ortalama 2 ya da 3saatte falan.