Oburiks busesf17 28 gunlukken Gittik oğlum çok sevdi tekrar gidecektik ama depremde spa yeri yıkıldı maalesef
Minikkopya busesf17 40 günlükken bebeğimi götürdüm Şu an 8 aylık ayda bir götürüyorum çok mutlu oluyor ve rahatlıyor hatta yazın ilk denize götürdüğümde sıpadan alışkın olduğu için hiç korkmadı kesinlikle tavsiye ederim ama güvenilir ve temiz bir yer olması gerekir
Rwerdst busesf17 40ından beri haftada 1 götürüyorum. Gaza ve uyku düzenine çok iyi geliyor. Gelişimine de yardımcı oluyor. Şuan 3 aylık oğlum. 9.seansımızs gittik. Son 2 seans kaldı ondan sonra havuza yazdırcam. Durumunuz varsa kesinlikle götürün
printhelloworld busesf17 40 günlükken. 1 kere götürdük 10 dakikada kakasını yaptı hemen çıkarmak zorunda kaldık doktorumuz da önermiyor zaten boyna takılan aparatı zararlı buluyor
Betulsark Yani bende bi kere gittim ama çokta durmadan olması gerek bir şey değil yazın zaten hep sitenin havuzunda denize falan girdik şimdi önümüzde ki ayda yüzme kursuna goturcem 6 aylık kızım spadan çok çok daha faydalı bi ectrasini görmedim