Yusra01 Merhaba bir arkadaşım işe başlayacak ve sağılmış süte ihtiyacı var erkek çocuk sahibi süt vermek isteyen anneler yazabilir mi
BurcuKucuk Yusra01 mama vermek istemediğine göre şu anda da evde olduğuna göre emziriyor olması gerekiyor e bu durumda kendi sütünü sağıp koysun dolaba 🤔
Esraw Yusra01 Benim sutum az ve kız bebeğim var yoksa verirdim arkadaşlar bilmeden yargılamayın belki çalışmaya ihtiyacı var evde otursun demek kolay kimse keyfi bebeğini bırakmaz
Mom104 Yusra01 o zaman ya kendi sağacak ya da çalışmayacak 🤷♀️ Hasta veya önemli bir problem olmadan kimsenin vereceğini sanmıyorum 🙋🏼♀️
Bugrazehra21 Benm dolapta sütüm var isterseniz ben verebilirim şu an emziriyorm ben oğlum var ama ben sultangazi de oturuyorum
Yusra01 BurcuKucuk sütünü sağıp koymayı oda akıl edebiliyor salak değil allaha şükür sütü az olduğu için yetmediği için sağsa bile yetmiyor
BurcuKucuk Yusra01 sütünü arttıracak yollara baksın bence kimse vermez hastalık vs olsa tabi ama bu keyfi bir durum canım
Yusra01 Esraw çok teşekkür ederim anlayışınız için vallahi düzgün insan kalmamış devirde herkes yargılama peşinde anlam veremiyorum