Cekiyorum_Gulumse Ftmysf1007 ne kadarlık doğdu? Ben şuana kadar dikkat ettim de açıkta uyuyor sürekli yumruk değil yaa. Haftaya tam 3 aylık olmuş olucak randevu aldim sorucam doktora. Göz ile takip 2 aylık kontrolünde doktorumuz çok iyi dedi. Bugünde göz muayenesine götürdük zaten o da göz refleksi iyi dedi şükürler olsun
17072023baloglum Masalina12 kizima gore baktigimda oglumun farkli gelisimi ama dediginiz gibi her bebek farkli zamani vardir
Ftmysf1007 aysmom1 gelişim takibinde önemkiymiş yumruk olayı. Bir şeylere uzanıyor muydu peki? Ben eline bir şey versem tutuyor, arada açıyor elini. Ama mesela oyun halısına yatırıyorum oyuncaklar asıyorum yukarıya uzanmıyor
aysmom1 Ftmysf1007 canim benim onun için çok küçük, benim kızım da yukarıdaki oyuncaklara falan asilamiyor daha. Eline verince tutuyor
Ftmysf1007 Canmete törpüyle yapacaksan sert daha iyi ama tırnak makasıyla keseceksen yumuşak daha rahat oluyor. Dikkat et ama çekmesin elini. Uyurken kesersen daha kolay olur inşaAllah
Ftmysf1007 aysmom1 gerçekten kızıdman sonra her şey takıntı haline geldi. Annelik başka bir duygu. En ufak bir şeyi kafama takıyorum hemen. Bakalım iyi olur inşaAllah. Hepimizin evladı iyi olsun 🙏🏻