Papatyya Kızlar bebeğimin yüzü kuruyor aynı zamanda vücuda da kullanıp memnun kaldığınız ürünler var mi
Meryem5252 Sebomed kullanıyorum vücut losyonu olanından kızımda hafif egzama vardı kuruydu bazı yerleri doktor önerisiyle aldım çok iyi geldi yumuşacık oldu geçti kuruluğu ama ben ara ara sürüyorum yüzüne vücuduna
twinsmomaa Papatyya bizim yüzümüzde ve vücudumuzda soyulmalar vardı doktorumuz mustela vücut losyonu önerdi çok memnunum kendime de sürüyorum bazen 🤭
Papatyya twinsmomaa 😀😀 güzel yumuşatıyor mu canım bide mustela tamamen doğal değil diyen var kararsızım
twinsmomaa Papatyya çok güzel yumuş yumuş oluyor miss gibi kokuyor 🤭 Doğumdan önce herşeyi doğal olsun diye çok araştırdım ama bunu doktor söyleyince hemen aldım hiç içeriğine bakmadım bir süre sonra insanın kafası rahatlıyor sanırım 😅
busyyqu Papatyya evet geldi sampuaniyla beraber kullaniyorum oğlum atopik eczacida eniyi sonucu biodermadan alırsın dedi
Mom098 Papatyya ecowell hem içeriği temiz hem de yumusacık yapıyor hem de o kadar güzel kokuyor ki Bir de bir bereketli kaç ay oldu bitmedi