Happy1034 Kızlar merhaba tavsiye edebileceğiz kalıcı güzel kokan oda spreyi tavsiyelerinizi istiyorum 🙏☺️
Yesillimon Happy1034 Air wick’in prize takılıp kullanılan oda kokusu aşırı güzel kokuyor yani dışarıdan eve girdin mi o mis koku yüzüne çarpıyor ay nasıl canım çekti 😃çocuklardan dolayı kullanamiyorum maalesef
endoplazmikretikulumiste Happy1034 tavsiye etmem kansorojen, kokusunu sevdiğiniz çiçeklerin yağlarım var çok uyguna suyla karıştırıp silin biraz orayı yayılır mesela okaliptüs hem genzi açar
withmymother Chakra ocean breeze ve powder pleasure inanılmaz bir koku 😊 bayağı kalıcı bir fıs bile günlerce gidiyor bazen hem oda kokusu çamaşır kokusu
Happy1034 withmymother bir bakayım bende teşekkür ederim.bazen bir mağazaya fln girdiğimde aşırı güzel kokuyor çok begeniyorum englsh home an aldım asla kalıcı değil
withmymother Happy1034 chakra bu konuda aşırı iyi. Soft linen aldım ama uçakta el koydular deneyemedim 😂 oriental amber resmen bitsin diye sıktım onu hiç önermem zevk meselesi tabi ama çok ağır