Beraninannesii nursenbaris Benim oğlum 5.ci ayından sonra gece beslenmesi istemedi ben gece uyanır verirdim 9aya kadar böyle devam etti sonrasında vermedim uyanmaya başladı uyandığında emzik yada su veriyordum böyle alıştı şimdi 16 aylık gece uyandığında yatakta emziğini arar bulur uykuya devam eder
AngelMotherr nursenbaris 2 yaşına gircek bu pazar kendi kendine komple kesti allahima binlerce kez şükürler olsun rabbimmmmmmmmmmm
Damlanurrr nursenbaris ben bir gece karar verip tamamen kestim iki üç gün direndi beslendiği saatlerde uyandı ama bu aç olduğu için değil alışkanlık olduğu içindi bildiğim için bu şekilde olduğunu rahattım ve 1 hafta sürmedi tamamen bıraktık
yasminmomy nursenbaris uyutmadan önce güzelce doyuruyorum saat başı alarm kurmuş gibu kalkıyor alışkanlıktan açlıktan değil kalkınca meme vermiyorum kalkıp evin içinde gezdiriyorum öyle Uyutuyorum 1 haftadır böyleyiz sabaha karşı bende yoruluyorum kalkınca mecbur meme veriyorum nereye kadar devam edicek bakalım
nursenbaris Beraninannesii benimki de emzik kullanıyor meme vermeden emziğini takıp uyutmayı deneyeyim
TubaB Beraninannesii ben de emzik vermeye çalışıyorum ama emzik verdikçe sinirleniyor daha da uyanıyor. Normalde emzikle uyuturum yani uyku ile emzik hep bir aradadır. Ama ağzından atıyor be sabaha kadar tekrar almıyor. Sizde de öyle durumlar oldu mu
Sareberfin Valla cok dua ederim bu konuda bana da biri yardımcı olursa desteksiz uyuyoruz ama hala her saat bası uyanıyor artık delirmek üzereyim 😔 uykusuzluktan bitti psikolojik olarak 🤦♀️ çözen biri bana da destek olsun
irva nursenbaris Benim oğlan da 4.5 aylıktı kendi kendine kesmişti uyanmıyordu bende uyandırmıyordum.Uyandığı zaman su teklif edin bir zaman sonra alışıyor uyanmamaya başlıyor.
Suleoner nursenbaris emmek için uyandığı saatlerde eşim aldı gece hep kucağına oda dışına çıkardı evde gezdirdi ninni söyleyerek geri uyuttu 1 haftada falan alışmıştı ama şimdi hasta oldu geçen hafta yine meme istiyo gece
Suleoner nursenbaris bebek babada meme bulamayacagini bildiği için daha kolay oluyo ilk 2 gün baya kıyametler kopuyor ama 1 haftada çözülüyo sorun
Damlanurrr yasminmomy dediğim gibi bir anda kestim yavaş yavaş değil o gece vermiycem dedim ve vermedim iki üç gün uyanması oldu sonrasında o da alıştı deliksiz uykuya