elifnsli Bebeğim 4 buçuk aylık kalça çıkığı için aparat takıyor 2 aydır, bu süreçte meme reddi yaşadım zor emiyodu ama yine de emiyodu 2 gündür hiç emmiyo ağzına bile sürmüyo atak dönemi mi yoksa komple mi bıraktı 😭
hepmutluolesma elifnsli ben de 4-5 aylıkken ciddi bi meme reddi yaşadım. Geceleri uyandırıp uyandırıp emzirdim. Bir de futbol topu tutuş pozisyonuna bakın internetten. O şekilde emzirince alıyordu benimki. Bir de bebek emmedikçe süt birikiyor o süt emilmeyip memede bekleyince sodyum oranı artıyor. Tadı tuzlu olunca da bebek iyice içmek istemiyor. Önce göğsünüzü boşaltın sonra yeni sütle emzirin
Ceycey001 elifnsli offff en zor ay bende bizimki o azamanlarda meme reddi oldu meme mama gidiyoruz biz o aylarda genelinde oluyomus bende bilmiyorum atak haftasıymıs hatta dalga geçiyodum atak falan bilmem ben ne atagı diger cocukta oyle bisey yoktu falan diyodum Anlıyoeum sizi cok zor bizim bide agustos sıcaklaeına denk gelmisti varya oturup aglıyodum pes etmedim etmeyin yoksa memeyi bırakır Ya saglıgı yerinde olsunda ben meme mama cok umursamıyorum ama en azından 1 yasına kada eemain geçen ay covid olduk bebegim sadece meme emdi sütümde az zaten 🤭 agzına hiç bisey almadı yani hastalıkta sadece meme care oluyo gibi Sütü sıkın agzına gelsin tadını alsın mama emiyosa mamayı memeye sıkın geçecek insalalh ⅔ haftaalan sürüyo
asmedomom Bebegim 8 aylik. 3 hafta kadar emmek istemedi, 4 gun oldu geri dondu 🥲 muhtemelen atak donemidir, gecer. Pes etmeden, bebeginizi zorlamadan denemeye devam edin. Gecmis olsun ayrica acil sifalar dilerim 🙏🏼