Asumanttt Merhaba anneler bebeklerinizin ilk dişi kaç aylıkken çıkmaya başladı? Benimki 4 aylık olmak üzere merakla bekliyorum diş zamanımızı💞💞
Bal38 Asumanttt 6 ay 2 günlüktü ilk dişi çıktıgında . Şuan 14 ay 25 günlük 12 dişimiz var 🥰😍 çok rahat çıkardık biz şükür kaldı 8 dişimiz 😇
irem_19 Mervetnl bizde aynıyız ve ağrılarımız huzursuzluklarımız başladı 2 gündür kafa cayır cayır yanıyor ama fazla yüksek çıkmıyor ateşi duş aldırıyorum fayda etmiyor iştah 0 emdikten sonrada geri çıkarıyor sürekli ağla ağla içi dışına çıktı perişanız
Eliaemir Valla bende senin gibi her gün bakardım 4 aylıkken deli gibi kalınırdı ha çoktı bıkacak derdim ama bizim 7,8 ay arası çoktı ikisi ikincisi arasın da bir hafta sonra çıktı ama bazı bebeklerde erkek de cıkabiliyormus
Bal38 Asumanttt inşallah kuzum kız diş çıkmasına çıktı da şimde de ıstırıyor ağzından alamıyom mememi 😅 zaten 3 aylıkken hastaneye götürdüğümüzde diş dönemine girmiş ama hemen patlatmaz 2 3 ayı bulur demişti öylede oldu
theblackvirgo Asumanttt bizimki dün. Ikti 5 ay 6 gunluk 3 aylıktan beri eli ağızda ama ben hiç sorun yaşamadım kehribar aldım kizceme gerçekten işe yarıyor ne salya ne ates hiç bir sorun olmadı alttan Bi tane patlamış dün gördük şansa arada Bi huysuzluk oldu ama sorunlu degildi
Asumanttt theblackvirgo oy kuzuya masallah kehribarı nereden aldınız acaba orijinalliği çok önemli bende almak istiyorum
Yeniannee21 theblackvirgo kehribar kolye boynunu sıkmadı mı ? Bende aldım ama dar geldi boynunu sıkar dıye cıkarttım. Bileklik aldım ama elini ağzına cok götürüyo koparır yutar dıye onu da cıkarttım😬
Sibelcans theblackvirgo theblackvirgo kehribar dediğiniz nedir acaba ? Benim de kızım diş döneminde ve zor çıkartacak gibi duruyor iştahı da çok azal di, eğer çare oluyorsa bende alayım nereden aldınız?
Bal38 Beraninannesii olsun kuzum 😅 çıkar daha baya çıkmış sizinkide bazı bebekler geç cıkarıyolar zor cıkaranda var tabi 😅
Oburiks Asumanttt 5.5 aylıkken ilk dışı çıkmıştı . Biz belirtileri yaşamadık kendi kendine çıkarmıştı sonra iki hafta arayla sürekli diş çıkardı. 8 ayda 8 dişi vardı. Şu an 1 yaşında helen 8 diş