gocebebirbayan Of kızlar ya aklıma yapacak yemek gelmiyor. Kızartma, makarna , pilav türleri, çorba çeşitleri hariç birşeyler söyler misiniz Allah aşkına 🤦🏻♀️ güveç, kabak yemeği, tavuk yemeği vs hep usandık. Ne yapsam ya
Haydinn gocebebirbayan kıymalı yeşil mercimek yemeği , sebzelerden türlü , çakma beyti kebabı hazır yufka ile 😂 ıspanak yemeği
Umutveannesi gocebebirbayan içli pide yapabilirsiniz. Çocuklarınızın seveceği şekilde kıymalı ya da patatesli, sucuklu kaşarlı falan. Bende aynı şeylerden sıkıldım dün kıymalı pide yaptım ilk defa 1,5 yaşındaki oğlum sevdi ve yedi
gocebebirbayan Dolma, tava sıkıldım çocuklar da yemiyor artık. Aklıma birşey gelmez oldu. Resmen beynim durdu 🤦🏻♀️
gocebebirbayan Zuhal44 canım patlıcan kabak patates dolma tava pilav makarna tavuk et balık kızartma vs çorba sıkıldık çocuklar sıkıldı yemiyorlar. Sigara Böreği de yemiyorlar. Başka tavsiyen var mı
Zuhal44 @gocebebirbayan başka tavsiyem yok aman boşver daha ne olsun sen yap yiyen yer yemiyen yemez 😂😂
gocebebirbayan Zuhal44 canım çocuklarım 1 ve 2 yaşında. Eşim zaten yok. Nasıl yiyen yer yemeyen yemez diyeyim🥲
kubra2608 gocebebirbayan pizza,evde hamburger,tavuklu Çökertme kebabı,mantı,bamya yemeği,tavuk sote,etli Ali nazik.Bunlar genelde yaptığım yemekler fikir olur belki size de