Uykusuz-annee Kızlar 52 günlük bebeğimin dili beyaz günde 1 kabızlık için zeytinyağlı mama veriyordum su iciriyorum bu arada ondan sandım ama geçmiyor galiba pamukçuk olmuş ama mamadan gibi duruyor aynı karbonatli su ile silmeye başladım başka ne yapabilirim ?
yenianne57 Uykusuz-annee ben hep karbonatlı suyla sildim tülbentte batırıp ama geçen gün festival kurulmuştu benimde ağzımda beyaz yaralar çıkar o yüzden karadut özü alacaktm kalmamış karadut pekmezi aldım bende orada ki kadın bunu sulandırıp bebeğin ağzındaki beyaz yaralara da kullanabilirsin biraz emziğine batırıp ağzına koyabilirsin falan demişti
Acemom Uykusuz-annee Sağlık ocağında ebe tülbent yada gazlı bez ile kaynayıp soğumuş su ve karbonatla temizle demişti bir kaç güne geçti hatta sarı tabaka olmuştu
belinay0316 Uykusuz-annee biz malesef iki hafta çektik pamukçuk mikostatin verdi doktorumuz bir hsftaya yakın kullandım bunula beraber kaynanam karadut getirmiş memleketten onun suyunu sürdük hep geçti dut çok çabuk geçiriyor ilacı kullanmadan önce ne mama ne emme ikisininde istemiyordu açıyordu heralde ağlıyordu sürekli ilacı kullandıktan sonra emmeye başladı geçer karbonatlı suyla çok ilerlemisse silme doktor önermiyor tahriş olur diye kontrole gittiğimizde artık karbonatlı suyla devam edebilirsin dedi geçmişti tamamen
nino33 Tazeanneyimbenn benim çocuk doktoru lm ayni zamanda alerji doktoruna kesinlikle sadece karbonatlı şu ile günlük temizlik yapılması gerektigi soyl3di sadece pamuklu olunca değil olmaması içinde günlük Bi çay bardağı suya Bi tatlı kaşığı karbonat ile
Uykusuz-annee belinay0316 yara şeklinde bişey yok ağzında beyazlık var dilinde sanki biraz geçmeye başlamış gibi damla almadım karbonatla geçmezse alırım diye ilaç sonuçta
belinay0316 Uykusuz-annee ilaç değil aslında doktorun verdiği doğal icerikli bişey yutabilirde korkma demişti bana ama geçiyorsa zaten kullanma
belinay0316 Uykusuz-annee bizim de o günlerde aylarda olmuştu uzerinde çubuk varya doktorumuz 0.5 olan çizgiye kadar ağzının heryerini sur demsti gunde üç kez
nrsll Uykusuz-annee karbonatlı suyla ve şekersiz karadut pekmeziyle gitti benim kızım ağzı biberonuzu çok iyi temizleyin mamayı hep aynı ılıklıkta vermeye özen gösterin bunlara dikkat ederseniz gidecektir
Uykusuz-annee belinay0316 tamamdır teşekkür ederim damla gibi vermeye çalıştım olmadı çünkü bu şekilde denicem 🤗
belinay0316 Uykusuz-annee ağzının heryerinde çubuğu gezdirerek hafif hafif sık emzirdikten sonra yapıyordum ben dağılıyor zaten gün geçtikçe kendi kendine
belinay0316 Uykusuz-annee eder eder günde üç kez yap sen iki üç güne yavaş yavaş geçer ince. Bı tülbent yada gazlı bezle sil islaltip gene karbonatsiz bizimki tahriş olmuştu karbonstli suyla sildim biraz da sert silmisim iki haftada ancak iyileşti geçmiş olsun sizede tekrar
Tazeanneyimbenn nino33 her doktor farklı işte ne bileyim benim doktorumda ağız bakım seti verdi karbonat dilini yakar dedi 🤔