adenizz Kızlar bebeğim 6 aylık 5. Ayda meme reddi yaşadık istemedi. sütüm kesildi bir damla bile yok .şimdi de meme emmek istiyor geceleri yapışıp ağlıyor. mama istemiyor sütüm geri gelir mi ne yapabilirim ? Bu durumu yaşayan var mı ?
Iscan adenizz emziren anne çayı var poset çay ben ondan içiyorum gunde bir yada ıkı bardak süt yapmişti bana ve soğan çok guzel süt yapıyor deneyın istersenız inşallah gelir
072023 adenizz öncelikle siz sakin olmaya çalışın sters yapmamaya çalışın sürekli emzirin olmasa bile. Gün içinde 3 öğün beslenin ara öğünler de yapın. bulgur, tahin süt yapar onlardan yiyin düzelir inşallah
Emnecte adenizz kuru dut yiyin kesinlikle bebrğim yoğun bakımdayken bende aynı şeyi yaşadım kuru dut yedim bol bol bide kurudutu kaynatıp suyunu içtim
Emnecte adenizz sıkıntı ve stres de çok etkiliyor instagramdan bebeimgeliyor sayfasını takip edebilirsiniz anne bebek eğitmeni kadın bi çok emzirmeyle ilgili videolar paylaşıyor hatta az önce yine bişey paylaşmış sütü arttırmak için bi orayada bakın isterseniz sıkıntı stresfen uzak durun kendinize güvenin