Giraybebek Merhaba benim hidrosefali bir bebikom var ve bu süreçte cok yalniz kaldik bilgi kıtlığı vardı kimse yardimci olamadi. Ve ben 4 aylik bu surecte cok sey öğrendim. Kendini yalnız ve çaresiz hisseden annelerime yardimci olmayi cok isterim.
Marsila Giraybebek Erkek kardeşimde anakroid kist var 18 yaşında anne karnında oluşmuş dendi. Hidrosefali olarak da geçiyormuş. Erken fark etmeniz sizin açınızdan iyi olmuş Rabb’im şifa versin. Benim de bebeğimde doktor mide bağırsak arası kalınlaşma var dedi günlerdir üzülmekten helak oldum üstüne kolik bir de bebeğim 😔😔
arifahsencesur Giraybebek Rabbim şifalar versin mübare aylarımızın hürmetine inşallah çok geçmiş olsun ben hiç duymadım bilmiyorum ama dualarım yavrularımız ile 🤲🏻🤲🏻🌹
mrvgr Merhaba benim bebegime de hidrosefali teşhisi kondu şuan sadece baş çevresi artışını takip edeceğiz dediler ama çok üzülüyorum bebeğiniz nasıl acaba
Marsila Giraybebek Valla beceriksiz doktorun eline düştü maddi olarak kötü ailemin durumu ben de öğretmenim yetmiyor param özele malesef 😔 şu an ücretsiz izindeyim iki kez ameliyat oldu hala geçmedi bekliyor takipte kalacak tek temennimiz artmaması
Giraybebek Marsila Benim yegenimde de var gozunun ustunde gozukuyor kisti doktor bir sey olmaz zararsiz dedi , siz yazinca merak ettim endişe etmemiz gereken bir durum mu?
Marsila Giraybebek Hiç bilmiyorum beyinden gelip göze mi inmiş orayı anlamadım da çok geçmiş olsun başka bir doktora da götürün muhakkak Allah kimseyi evladı ile sınamasın
Elifmihre Marsila benim kız kardeşimde Şuan 22 yaşında öğrendiğimizde 14 yaşında filandi onunki büyüme yapmıyor çok baş ağrısı sebebiyle gitti iyi huylu çıktı
Giraybebek Elifmihre Marsila pendik egitim arastirmada adnan dagcinar var o doktora git alanında en iyisi
Marsila Elifmihre İyi bari şükür umarım Bizimki de öyledir çok korkuyorum valla gencecik kardeşim ya henüz 18 yaşında 😭
Elifmihre Marsila canım ben gösterdim ona hemen hemen aynı çıkmış değerler bu durumda yerinin önemi çok büyük inşallah riskli bir bölgede değildir çok çok geçmiş olsun