SevimliHayaletCasper eneeee tek ben değilmişim kizzz artık nasıl yorgunsak 😂 mutfakta yemek yapıyorum çocuklar uyuyor dakika başı kontrol ediyorum çünkü kulağımda sürekli ciyak ciyak agliuolar 😂 3 4 seferde uyku halindeyken oldu küçüğü emzirdim gece yatağına koydum tam kafamı yastığa koydimum odamızın kapısi acildi büyük kızım geldi küçüğü uyandırcak diye hemen koştum çocuk uyuyor gelen giden yok 😂 bir gecede eşim yok evde gece 3 civari falan yine emzirmeye uyandım küçüğü binada 4 daireydik o gün yazlık kışlık gidip gelen aileler var çünkü o 4 daireylede sürekli konuşuyoruz. Anaaa bizim evin üstünde fil koşuyor sanki güm güm güm uyanigim ama 15 20 dk boyunca koştu wp grubuna yazdım uyanık olan var mı diye hepsi uyuyor sabah yazmışlar uyuyorduk diye 😂😂😂 bı kere de büyük kızım gece yatıp yatıp kalkıyor bittim tükendim dediğim andayim babasıyla durmuyor beni istiyor küçük emmek istiyor kafayı yedim sandım artık 😂 küçüğü emzirdim gözüm saate takıldı 4.20 ydi içim geçmiş yatakta otururken büyüğün ağlama sesine uyandım giderken de saate baktım 4.25 yav diyorum bu çocukların annesi nerde niye ağlayıp duruyorlar niye bakmiyolar çocuklarına diyorum ama afalladim bian başkasının çocuğu diye yanına gidesim yok sonra gittim anaa benim çocuğum 😂😂😂